Søg efter rejse
Rejs til Marokko og feriebyen Agadir

Rejs til Marokko og feriebyen Agadir

Hvad med at opleve noget nyt til vinter, men uden at behøve flyve langt og få jetlag? Marokko ligger kun 4-5 timer fra Danmark, og her får du ikke mindst meget ferie for pengene! Feriebyen Agadir ligger ud til Atlanterhavet på omtrent samme breddegrad som de Kanariske Øer.

agadir-strand-sol

De allerfleste hoteller i Agadir ligger ved den brede, 5 kilometer lange sandstrand, som går hele vejen fra kongens feriepalads i syd op til den nye og lækre marina, hvor folk samles om aftenen for at nyde noget godt at spise og drikke. Der er mange retter med fisk og skaldyr på menukortene, og det hele kommer frisk fra havet. Et godt restauranttips er det populære sted Pure Passion (husk at reservere et af bordene oppe ved vinduet).

agadir-strand

Bo billigt og godt

Hotellerne i Agadir er et miks av hoteller og store resorts med lejligheder, og her er både lokale hoteller og internationale kæder. Generelt kan man dog sige, at du får meget hotel for pengene, så her skal du ikke gå ned på kvaliteten – bestil et hotel med 4 eller 5 stjerner. Mange af hotellerne tilbyder All Inclusive. Nogle synes det er dejligt at det hele er betalt hjemmefra, andre vil hellere gå på kulinariske opdagelser.

taghazout-strand-surf

Hvad med at prøve på at surfe?

En halvtime med bil fra Agadir ligger den lille landsby Taghazout, som i de sidste par år er blevet til et hotspot for surfere fra hele verden.

essaouira-marokko-marked

Dette kan du også ved Agadir

Kystbyen Essaouira ligger 175 kilometer nord for Agadir, og selv om du bruger lidt tid på transporten, er dette en udflugt du ikke skal gå glip af.  Det er en smuk by med små gader, markeder, gyder og sjove butikker. Man har brugt byen i mange film, og senest i Game of Trones.  Om aftenen spiser du en lækker middag på byens centrale torv, før du forhandler en god pris på rejsen hjem til Agadir med en af de lokale taxachauffører.

Klik på “Se mere” for at se flere priser og afgange.

Hvis du leder efter noget andet, brug søgefunktionen til venstre, hvor du kan søge fra den lufthavn som passer dig bedst, i en bestemt tidsperiode og hvor længe du vil være ude at rejse.

1 uge i Agadir

Agadir ... ... nætter ... ... Vælg
Agadir ... ... nætter ... ... Vælg
Agadir ... ... nætter ... ... Vælg

2 uger i Agadir

Agadir ... ... nætter ... ... Vælg
Agadir ... ... nætter ... ... Vælg
Agadir ... ... nætter ... ... Vælg