Hotel Three Storks

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,4
Fabelagtigt
1128 anmeldelser

På en lille plads mellem Karlsbroen og Prags imponerende slot og tæt på byens mange grønne parker ligger det hyggelige, lille boutique-hotel Three Storks. Her bor du i rolige omgivelser og kan gå til stort set alle byens mange, spændende seværdigheder, og samtidig kan du nyde dine måltider i den gode restaurant. 

Hotel Three Storks er indrettet i en herskabelig bygning, hvis historie stammer helt tilbage til det 14. århundrede. Dengang var her et bryggeri, som hørte til augustinerklostret St. Thomas, men der er sket meget siden da. En del af indretningen stammer fra renaissancen i den første halvdel af det 17. århundrede, mens facaden, som er i klassisk stil, blev tilføjet i hhv. 1794 og 1820, hvor huset også blev slået sammen med flere af nabobygningerne. Hotellets navn, Three Storks (de 3 storke), som man også kan se på et relief på bygningens hjørne, har en dybere mening, da storken oprindeligt blev forbundet med en positiv budbringer af gode nyheder og lykke. 

Nyt og gammelt går hånd i hånd

I dag fremstår hotellet som en smagfuld blanding af gammelt og nyt, og indretningen er holdt i moderne design. På trods af den beskedne størrelse med blot 20 værelser har hotellet mange stamgæster, som især sætter pris på den gode service og beliggenheden, men også den gode mad, som får en del gæster til at nyde alle deres måltider på hotellet, selv om der er et godt udvalg af alternativer i lokalområdet. Du kan også nyde en forfriskning i den hyggelige bar, og i sommersæsonen er der mulighed for at spise udendørs på pladsen. 

Derfor skal du vælge Hotel Three Storks

  • Du sætter pris på god standard
  • Du vil bo på et lille boutique hotel
  • Du foretrækker god, personlig service
  • Du vil bo i rolige omgivelser
  • Du vil kunne gå til det meste

Godt at vide om Hotel Three Storks

Eventuel turistskat betales på stedet.
Hotellet er indrettet i et kompleks af gamle bygninger med niveauforskelle.
Hotellet ligger i rolige omgivelser, men du bor stadig i centrum af Prag, så du må være indstillet på et vist støjniveau. 
 

 

Derfor skal du vælge Hotel Three Storks

  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby

Kort og afstande

  • Old Town Square (den gamle bydel), Staromestske Namesti - ca. 1 km 
    Hvor du inden for 500 m også kan besøge: 
    - Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
    - Prags astronomiske ur 
    - Josefov, den jødiske bydel 
    - Den eksklusive shoppinggade, Parížská
    - Karlsbroen 
  • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen - ca. 1 km
  • Prags slot, Pražský Hrad - ca. 1 km
  • Prags ZOO - ca. 7 km
  • Prag Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) - ca. 13 km

 

På Hotel Three Storks er der ikke mere end 20 værelser i forskellige størrelser og kategorier, så det er næsten som at bo i et privat hjem. Værelserne er pænt, men enkelt indrettet i moderne stil. Alle har som minimum aircondition, wi-fi, LCD TV, DVD afspiller, telefon, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter, minibar samt badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og tøfler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Three Storks. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Valdstejnske Namesti 20/8
11800 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0897
Longitude: 14.4051

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Rejsemål Tjekkiet

Andre hoteller Prag

Vis flere