Rejser til Patong Beach

Patong er Phukets største feriested. Her er mange restauranter med international mad såvel som thaimad på byens restauranter og spisesteder. Patong er kendt for at være et partysted med et heftigt natteliv. Her findes utallige barer og natklubber og det meste af nattelivet er koncentreret omkring Bangla Road, hvor barerne ligger på rad og række. Den fantastiske strand ved byen er omkring 4 kilometer lang. Her er der mulighed for at dykke, snorkle og deltage i andre vandaktiviteter. Patong er et godt sted for shoppere; her kan man købe det meste. I tillæg til flere indkøbscentre er der flere markeder, bl.a. et, som også holder åbent i aften- og nattetimerne.

Patong er Phuket’s partyby med et fabelagtigt udvalg af aktiviteter og udflugter

Patong Beach er Phukets absolut største og sandsynligvis Thailands mest livlige feriested. Den eksotiske stranden er en af de længste på øen og altid fuld af turister. Stedet har mængder af restauranter med international mad såvel som thaimad på menukortet. Patong Beach er kendt for at være et partysted med et hektisk natteliv. Meget af nattelivet er koncentreret rundt om Bangla Road og strandpromenaden.

Patong Beach er et godt sted for shoppingelskere, da det findes flere markeder og indkøbscentre i området. Byen ligger 35 kilometer fra lufthavnen og er et udmærket udgangspunkt til at opdage resten af Phuket.

En række hoteller og resorts ligger på Patong Beach. Eksempler på gode steder at bo er FunDee Boutique HotelBlue Ocean ResortMillennium Resort Patong PhuketNovotel Phuket Resort, og The Kee Resort & Spa.
Tips til aktiviteter man kan lave i Patong:

* Dykke og snorkle

* Thai boxing på Soi Tan Stadium

* Spa mulighederne er udmærkede på Patong Beach

* Benyt det enorme udvalg af barer, restauranter og nattklubber

* Tag på heldags fisketur

* Deltag i vandsportsaktiviteter, såsom jet-ski, paraseiling o.lign.

* Besøg en skrædder og få specialsyet tøj

 

Liv dag og nat

Patong er derfor det perfekte rejsemål for dig, som drømmer om en afslappende, men oplevelsesrig badeferie med masser af aktivitetsmuligheder inden for kort rækkevidde. Takket være det enorme udbud af shoppingmuligheder, restauranter og forlystelser i Patong er dette et rejsemål for både alle. I de senere år har flere og flere familier fundet vej til Patong, og langsomt udvikler byen sig til et mere alsidigt rejsemål med flere familievenlige forlystelser.

Når det er sagt, er Patong stadig en ferieby, hvor der næsten altid er masser af liv og leben, både nede ved vandet og oppe i byens gader. Trods det livlige natteliv på Soi Bangla med alt fra små barer til gigantiske natklubber kan du da også finde mere fredelige forlystelser i Patong. Udvalget af spisesteder er for eksempel et af de bedste på Phuket, hvor du kan nyde alt fra autentisk thaimad til internationale fastfood. En stille slentretur langs stranden for at nyde de lidt køligere aftentemperaturer kan også anbefales.

Shopping og strandliv i Patong

Lige så stort som udvalget af spisesteder er, lige så imponerende er udvalget af shoppingmuligheder i Patong. Når du ikke slapper af på stranden, kan du således nemt bruge mange timer på at gå på opdagelse i byens handelsgader med farverige boder og markeder. Vil du shoppe kendte mærkevarer, kan du lægge vejen forbi shoppingcenteret Jungceylon, det største på øen. Centeret rummer over 200 forskellige butikker. Både her og på byens mindre markeder er der rig mulighed for at finde unikke souvenirs og gode tilbud, så sørg gerne for lidt ekstra god plads i kufferten.

Gå heller ikke glip af en tur på  Banzaan Fresh Market, som ligger lige ved Jungceylon. På dette madmarked kan du opleve et spændende udvalg af eksotiske frugter og smage på lokale retter. Vær opmærksom på at nogle af dem er temmelig stærkt krydret. Spørg eventuelt først, hvis du har sarte smagsløg.

Selvom der i højsæsonen er masser af liv på Patong Beach, er den så lang, at du sjældent vil have svært ved at finde et sted at slå dig ned på en liggestol eller et håndklæde i det bløde sand. Vil du ikke blot nøjes med at dase på langs, tilbydes der her talrige vandaktiviteter med alt fra bananbåde til vandski. Det må frarådes at leje en jetski, da der eftersigende er mange skruppelløse udlejere. Desuden vil en almindelig rejseforsikring typisk ikke dække skader opstået i forbindelse med brug af jetski.

Foretrækker du et lidt mere fredfyldt strandliv, kan du fra Patong Beach hyre en long-tail boat til at sejle dig til en af de nær­lig­gende strande som for eksempel Freedom Beach.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Patong

Populære hoteller i Patong

Thailand, Det sydlige Thailand, Phuket, Patong
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Thailand, Det sydlige Thailand, Phuket, Patong
7,7
Godt
288 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Det sydlige Thailand, Phuket, Patong
8,5
Meget godt
1432 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)