Søg efter rejse
Hamnen i Dubrovnik

Find rejsen til Kroatien her

Skønne Kroatien! De fleste flyver til Split eller til Dubrovnik. Split ligger perfekt til hvis man vil tage videre ud til de skønne øer Hvar og Brac, men man kan sagtens også bruge en hel uge i Split, som er en herlig by med fine restauranter, hyggelige gader og en dejlig strandpromenade. Der er ingen strande i selve Split, men man kan tage bussen til f.eks Trogir.

Dubrovnik er er ferieklassiker, og her finder du strande tæt på byen. Vi synes dog man skal se mere af Kroatiens smukke kyst og spændende skærgård, så hvorfor ikke tage på øhopping? Start med et par dage i Split eller Dubrovnik, og så snupper du en færge ud til en ø – eller til flere. Et sted at bo finder man nemt undervejs, ofte står folk med skilte og tilbud ved færgen. Det er ikke dyrt at finde et værelse eller et lille hotel – heller ikke i juli måned.

En rejse til Kroatien kan laves på så mange måder – start med at kigge på et kort og lav lidt planlægning hjemmefra. Start med at bestille dine flybillet og måske de første par nætter i Split eller Dubrovnik – eller vælg en pakkerejse hvor du f.eks er en uge et sted men lejer bil og tager på små eventyr. Flybilletten finder du nemt i vores flysektion.

Alle tilbud er af en uges varighed. Husk – du kan altid ændre hotelstandard, afrejsedage og periode.  Vi søger bare efter den billigste rejse til at starte med. Måske vil du være væk i 10 eller 14 dage? Det kan du også bare søge efter.

 

Til Kroatien - billige flybilletter

Vælg afrejsestedVælg destination

Til Kroatien fra København

Destination Hotelstandard Afrejse Varighed Turoperatør Pris Vælg
SplitHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
DubrovnikHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
BracHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
HvarHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..
TrogirHenter afrejsedato..1 ugeHenter pris..