Hotelbeskrivelse
Kort
Anmeldelser

Ostria Studios

Rating 3
Rethymnon Bay

Af 2 Anmeldelser


Ostria Studios

Ostria Studios ligger på promenaden i Rethymno by, kun få skridt fra den lange sandstrand og alle attraktioner, lige i hjertet af Kreta, det er en god base for at udforske den unikke ø Kreta. Ostria består a tre etager med elevator. Receptionen ligger på anden etage. Beliggende 50 m fra stranden, 950 m fra Marina i Rethymno og 1 km fra centrum af Rethymno.
Faciliteterne inkluderer elevator og trådløs internetadgang. Lejlighederne har aircondition (mod betaling), trådløs internetadgang, tekøkken, køleskab, Tv, safe (mod betaling), badeværelse, balkon / terrasse, spisebord, kaffe- og tefaciliteter. Bemærk: Reception med begrænsede åbningstider. Oplys venligst flynummer og ankomsttidspunkt ved bestilling af dette hotel. Nøgleprocedure: Ved indgangen til bygningen af Ostria-studios finder du et nøgleskab til venstre for døren: Tryk koden 922 og drej til højre (med uret) den sorte knap med tallene på for at åbne kassen. Nøglen vil være derinde. Der er 2 nøgler - den ene med plast på er til hoveddøren og den anden er til lejlighedsdøren. Når du er kommet ind i lejligheden, skal du sætte magneten i den specielle plads for at få elektricitet. Adresse: Ari Velouhioti & Eleftherias Street, 74100 Rethymno, Kreta, Grækenland.

Faciliteter

  • Elevator
  • Telefon
  • Pengeskab
  • Altan
  • TV
  • WiFi

Forklaring

NB: Anmeldelser fra gæster skal tages med et "gran salt". Husk: det kan være en enkelt gæst, der har haft en uheldig oplevelse på et tidspunkt, og som måske overdriver en smule. Det sker desværre også, at hotellets eget personale eller andre skriver anmeldelser i lidt for positiv retning. Derfor: læs mange forskellige anmeldeser, før du danner dig et billede af hotellet.