Hotelbeskrivelse
Kort
Anmeldelser

Ostria Studios

Rating 3
Rethymnon Bay

Af 2 Anmeldelser


Ostria Studios

Ostria Studios ligger på promenaden i Rethymno by, kun få skridt fra den lange sandstrand og alle attraktioner, lige i hjertet af Kreta, det er en god base for at udforske den unikke ø Kreta. Ostria består a tre etager med elevator. Receptionen ligger på anden etage. Beliggende 50 m fra stranden, 950 m fra Marina i Rethymno og 1 km fra centrum af Rethymno.
Faciliteterne inkluderer elevator og trådløs internetadgang. Lejlighederne har aircondition (mod betaling), trådløs internetadgang, tekøkken, køleskab, Tv, safe (mod betaling), badeværelse, balkon / terrasse, spisebord, kaffe- og tefaciliteter. Bemærk: Reception med begrænsede åbningstider. Oplys venligst flynummer og ankomsttidspunkt ved bestilling af dette hotel. Nøgleprocedure: Ved indgangen til bygningen af Ostria-studios finder du et nøgleskab til venstre for døren: Tryk koden 922 og drej til højre (med uret) den sorte knap med tallene på for at åbne kassen. Nøglen vil være derinde. Der er 2 nøgler - den ene med plast på er til hoveddøren og den anden er til lejlighedsdøren. Når du er kommet ind i lejligheden, skal du sætte magneten i den specielle plads for at få elektricitet. Adresse: Ari Velouhioti & Eleftherias Street, 74100 Rethymno, Kreta, Grækenland.

Faciliteter

  • Elevator
  • Telefon
  • Pengeskab
  • Altan
  • TV
  • WiFi

Forklaring

NB: Anmeldelser fra gæsterne skal tages med et "gran salt". Husk på det er denne særlig gæst, der har haft denne uheldige oplevelse på et tidspunkt, som har skrevet en negativ anmeldelse. Husk også på at hotel ansatte eller ansatte fra et konkurrerene hotel, kan have skrevet falske anmeldelser, selvom dette er forbudt. Du burde læse mange forskellige anmeldeser, for at bestemme dig om hotellet.


g