Verden  » De forenede Arabiske Emirater  » Dubai  »  Jumeirah Beach

Jumeirah - Strandfavoritten i Dubai

Jumeirah (smuk på arabisk) er et område langs kysten i Dubai . Før turismen rigtig tog fat var det hovedsagligt et ambassadeområde og bosted for rige vestlige indvandrere. I dag er dette område et af de mest populære, mest på grund af strandene. Jumeirah Beach strækker sig mange kilometer og langs stranden ligger luksushotellerne på rad og række. Her er det hovedsagligt 5-stjernede resorts, men der findes et fåtal 4-stjernede hoteller også. Prisniveauet er højere her end i Bur Dubai og Downtown Dubai , men i lavsæsonen er det muligt at få værelser til en rimelig pris.

Parallelt med stranden går den lange promenade også kaldet The Walk. Her ligger der et stort udvalg restauranter, caféer og butikker langs en hyggelig gågade hvor både turister og lokale færdes.

Den berømte palme-ø The Palm ligger også ud for Jumeirah Beach og her har mange kendisser deres store residenser. Det populære Atlantis-hotel ligger helt yderst på øen, og er et spændende udflugtsmål. Her ligger et stort badeland, flere gode restauranter og mange aktiviteter for store og små. Den nye metro har også fået linier, der går ud til The Palm.

Ved at bo ved Jumeirah Beach får du det bedste af alt Dubai har at byde på; sol, strand og hav, shopping, restauranter og hyggelig aftenstemning langs gågaden. Stedet er en favorit for familier og flere af hotellerne er meget velegnede for børn med børneområder m.m., ligesom den lavvandede strand også er et skønt sted at opholde sig på en varm sommerdag.

Søg rejse