Verden  » Mexico  » Riviera Maya  »  Playa del Carmen
I Playa del Carmen ligger der en fantastisk lang, finkornet og hvid strand med køligt sand, som møder det turkisblå vand. Her på stranden er der fuld aktivitet om dagen, og når solen sænker sig, fyldes caféer og barer med turisterne og lokalbefolkningen. Her er der liv og glade dage. På den ene side af stranden ligger der dykker- og udflugtsbåde, og de sejler bl.a. til Isla Mujeres og Cozumel. Her er der mængder af hyggelige restauranter, som serverer typisk mexikansk mad til lyden af trompeter.

Nogle kilometer syd for Playa del Carmen ligger Playacar, som er et opbygget hotelområde med en del små butikker, restauranter og barer. De fleste aktiviteter arrangeres inde på hotellerne.

Udflugterne i Playa del Carmen er mange. Bl.a. ligger Temaparken Xcaret stik syd for Playa del Carmen, og her har man bl.a. mulighed for at svømme med delfiner og opleve pantere. Verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef, ligger lige uden for kysten ved Playa del Carmen med perfekte dykker- og snorklemuligheder.

Fra Playa del Carmen til lufthavnen er der ca. 52 km.

Søg rejse