Verden  » Portugal  » Azorerne
Denne øgruppe midt i Atlanten mellem Lisboa og Nord Amerika, består af i alt 9 magiske vulkanøer. Her er livet i god harmoni med naturen, og de smukke øer med en unik flora er omgivet af det behagelige Atlanterhavsvand. Azorerne er stadig forholdsvist uopdaget, og turismen reguleres til et vist antal pr. år. Når man rejser til Azorerne, er det først og fremmest pga. den storslåede natur oplevelserne deri og de spændende udflugter. Det anbefales at leje en bil og at forhåndsbestille udflugterne.

Hovedøen er Sao Miguel, hvor hovedstaden er Ponta Delgada. På Sao Miguel er der mange seværdigheder at rejse efter, og man kan se og opleve alt fra den smukke blomsterpragt til hval- og delfinsafari. Hele øen er som en stor og velholdt botanisk have. I Ponta Delgada er der et stort udbud af restauranter og hygglige musik- og dansebarer. Strandene og de naturlige havbassiner ligger langs sydkysten, og der er flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

Terceira er Azorernes tredje største ø, og det tager 40 min at komme hertil med fly fra hovedøen, Sao Miguel. Her er der lige så frodigt og grønt som på de andre øer i øgruppen med flotte naturoplevelser. Når man bevæger sig rundt på Terceira i de billedskønne omgivelser, ser man herregårdslignende villaer, smukke huse og velholdte haver.

Hovedstaden på Terceira er Angro do Heroismo, og den er overvældende smuk og hyggelig. Her er den gode madkultur omtalt og velrenommeret, og der er et stort udbud af restauranter. Det er muligt at bade i havet fra badestiger, og der er også naturlige og konstruerede havnebassiner. Sandstrandene på Terceira er ikke så gode.

Søg rejse