Verden  » Tyrkiet  »  Tyrkiet
Tyrkiet er kontrastenes land, hvor det nye og moderne møder de gamle traditioner. Her er der noget for både unge, gamle og dem, som er midt imellem.

Tyrkiets sydkyst er blandt skandinavernes favoritrejsemål. Tyrkiet er kendt for de endeløse strande, den gode mad, venligheden, gæstfriheden og den personlige service. I Tyrkiet findes der noget for enhver: for strandløvene, som vil slikke sol i vandkanten, for børnefamilierne (lavvandede sandstrande) og en masse forskellige vandsportsaktiviteter for den aktive turist.

Tyrkiet er også et paradis for shoppere. Her kan man finde modetøj, skind, guld og tæpper. Der er mange og gode muligheder for at gøre et røverkøb! Husk at prutte om priserne, tyrkerne forventer det.

I Tyrkiet er udbudet af restauranter stort, og her finder man alt fra de nationale retter til det typiske tyrkiske køkken.

Landet har også en spændende historie for den historieintresseredee. Stort set overalt kan man se romerske teatre, templer m.m.

Hvis man ønsker orientalsk mystik, moderne feriefaciliteter, badeferie, historiske udflugter, et pulserende forlystelsesliv eller andre aktiviteter, er Tyrkiet definitivt stedet at rejse til!

Søg rejse