Søg efter rejse
5 af vores favorithoteller på Gran Canaria

5 af vores favorithoteller på Gran Canaria

Hvert år bestiller mange tusinde danskere en pakkerejse til Gran Canaria hos solfaktor.dk. Men hvilke af vores hoteller er de mest populære? Her får du 5 af de mest populære, når vi kigger på, hvad gæsterne har sagt efter de er kommet hjem. Alle hoteller er ikke nødvendigvis i luksusklassen – men i forhold til prisen har de fået gode anmeldelser.  Klik på hotelnavnet for at se vores aktuelle tilbud til netop dette hotel – eller brug søgemodulet forneden på siden.

Koka Apartementos, Playa del Ingles

koka768

Koka Apartaments ligger i centrum af Playa del Inglés, 100 m fra Kasbah indkøbscenteret og 650 m fra stranden. Til byen San Agustin er der ca. 5 km. Dette lejlighedshotel ligger tæt på barer og restauranter i centrum af Playa del Ingles, så her er du tæt på det hele.

Marina Elite, Arguineguin

marina768

 

Marina Elite er et forholdsvis roligt hotel. Man har en stor terrasse med pool (som er opvarmet om vinteren).  Beliggenheden er mellem byerne Puerto Rico og Arguineguin så vi anbefaler at du lejer bil. Hotellet består af flere mindre bygninger og der er også endnu en pool på området – og en bar.

Walkirias, Playa del Ingles

walkstor768

 

Walkirias ligger 2 km fra stranden Playa del Inglés og tæt på shoppingcenteret Yumbo. Lejlighederne Walkirias ligger tæt på restauranter, barer og shopping 2 km fra stranden, mellem MasPalomas og Playa del Inglés centrum. Der er både pool og separat børnepool.

Solana, Puerto Rico

solana768

 

Solana ligger 200m fra Puerto Ricos centrum, 1 km fra stranden og 5 km fra en golfbane. På hotellet findes reception (med begrænsede åbningstider), en udendørs pool med børnebassin og en snackbar. Forholdsvis enkle men velfungerende lejligheder. Altan eller terrasse i alle lejligheder.

Mariposa del Sol, Arguineguin

mariposadelsol768

 

Beliggende 400 m fra Patalavaca centrum, 450 m fra stranden, 1,5 km fra Arguineguin centrum, 2 km fra El Puerto og 12,5 km fra en golfbane. Faciliteterne inkluderer bar, terrasse, swimmingpool og lejlighederne er enkle men velfungerende. Her er både 1- og 2-værelseslejligheder at vælge mellem.

Tilbud til Gran Canaria

Koka Apartementos     nætter     Se mere
Marina Elite     nætter     Se mere
Walkirias     nætter     Se mere
Solana     nætter     Se mere
Mariposa del Sol     nætter     Se mere