Søg efter rejse
Agadir - perfekt efterårsdestination

Agadir - perfekt efterårsdestination

Agadir ligger ved kysten ud til Atlanterhavet, og er den største ferieby i Marokko. Stranden er mange kilometer lang, med god plads og virkelig dejlig, og langs strandpromenaden er der masser af aktiviteter både om dagen og om natten. Her finder du også herlige caféer og restauranter med lækker nordafrikanske og europæiske retter og snacks, blandt andet friskfanget fisk og skaldyr. Agadir har et behageligt klima med temperaturer mellem 20 og 30 grader.

Agadir er ikke en helt traditionel by i Marokko, men meget mere moderne med sine europæiske caféer, moderne huse og flotte hoteller. Men du vil også finde hyggelige og spændende baserer og gamle bygningsværker og ikke indst forte, som gør, at man også fornemmer at man er langt fra Danmark – i Nordafrika. Vi anbefaler at du besøger ruinen efter Kasbah-fortet, som ligger på en højde udenfor byen.

Agadir anbefales stærkt, hvis du synes at ferien skal indholde sol og strand, kultur og ikke mindst noget nyt!

Meget ferie for pengene! Virkelig fine hoteller til lave priser.

Ferie i Marokko er billigt i forhold til mange andre destinationer sydpå. I Agadir kan du bo på dejlige 4- og 5-stjernede hoteller (mange med spafaciliteter) langs stranden, til meget lavere priser end i andre lande. Flere og flere skandinaver rejser hertil i løbet af efteråret, vinteren og foråret for at nyde det herlige klima og de fine strande. Rejs til Marokko og Agadir, og mærk fornemmelsen af meget ferie til fornuftige penge.

Pakkerejser til Agadir

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Kvinde i pool Marokko

Perfekt klima hele året!

Marokko ligger i Afrikas nordvestlige hjørne, og har flere fine destinationer. Der er flyforbindelser både til Agadir og eksotiske Marrakech fra Kastrup. Marokko er et spændende miks af lange strande, ørken, høje bjerge, basarer, orientalsk kultur og spændende oplevelser. Blandingen af Europa, Nordafrika og ikke mindst den lokale berberkultur gør landet til et de mest spændende man kan rejse til fra Danmark indenfor en rimelig tid i luften – og ingen jetlag! Klimaet er behageligt og der er i princip altid sol og varme.

MAD & SHOPPING

Maden har stærke bånd til den franske kolonialtid, så her findes virkelig mange hyggelige og gode restauranter og udsøgt service. Men du skal også naturligvis smage det lokale køkken: te…mums! Prisnivået er behageligt lavt, og både Agadir & Marrakech har en blanding af både mere moderne og mere traditionelle kvarterer med alt du kan tænke dig af madoplevelser og sanseindtryk. Hvis du er på jagt efter sjov shopping, ja så er du det rette sted. Lav nogle feriekup (men husk at prutte!) og køb smykker, læder, tæpper, lamper, kunst og keramik. Når man er i basaren kan man også spise lokal fastfood, købe krydderurter og frugt.

Marokko passer fint for alle dem som vil have sol, strand, oplevelser og noget sjovt med hjem.

TIPS – OPLEV OG UDFORSK

  • Besøg Souk Lhed, det største marked i Marokko
  • Agadir har et stort udvalg af vandsport, specielt surfing er populært
  • Agadir har en del fine golfbaner ikke langt fra byen
  • Tag en dagstur til Marrakech, som ligger lige knap 3 timer fra Agadir
  • Overnat måske en nat i Marrakech?
  • Besøg nationalparken Souss-Massa River, 40 km fra Agadir
  • Rid på kamel ved Kasbah Fort