Søg efter rejse
Amsterdam pakkerejser fra Danmark

Amsterdam pakkerejser fra Danmark

En af de allermest populære weekenddestinationer – charmerende Amsterdam, byen som føles levende, sjov og velkomnende.  Her kan du opdage hyggelige små gader og gyder, spadsere langs kanalerne og holde pause på små listige caféer og herlige restauranter. Hvis du er til kunst, kultur, shopping og ikke mindst forlystelser er du kommet til den rette by.

Hvad skal man opleve i Amsterdam?

En perfekt måde at få et billede af byen er at tage en kanalrundtur. Det tager en time eller to, og så ser du hele byen fra vandsiden, og får lidt baggrundsviden om Amsterdam. Om hvorfor der er så mange kanaler, hvor mange folk som falder i vandet hvert år, historien om verdens første finansboble (som handlede om tulipanløg!) og masser af flere ting. Vi har samlet nogle flere tips forneden.

Alle tilbud er for fly + hotel i forskellige rejselængder. Husk – du kan altid ændre hotelstandard, afrejsedage og periode. Klik for at søge videre efter dit hoved.

Til Amsterdam fra København

Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere

Til Amsterdam fra Billund

Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere

Aften i Amsterdam

Mere at læse om Amsterdam

Spise og drikke i Amsterdam

I denne by findes alt hvad man kan ønske sig, fra sushi til steakhouses, coffee shops (som ikke kun sælger kaffe) og de originale brune caféer, lidt som en dansk bodega men måske lidt pænere for det meste. Det vi bedst kan lide er at finde en lille café på et hjørne, bestille en iskold øl og nogle snacks. Bitterballen er små dybstegte kugler med diverse indhold – dat is lekker! Fra det stærke hjørne kan nævnes Genever – hollandsk gin.

Kultur og kunst

Man kan ikke sige Amsterdam uden at sige Van Gogh, Rembrandt og de andre klassiske kunstnere fra den tid hvor Holland var Europas mest velhavende land. Foruden den klassiske kunst er der også moderne gallerier og ikke mindst Stedelijk-museet, byens museum for moderne kunst og design.

Shopping i Amsterdam

Som den storby byen nu er, er der naturligvis også Zara, H&M og Starbucks i byen. Men der er også et væld af små sjove og skæve butikker. Et godt område for shopping er kvarteren ved De Negen Straatjes (De ni gader) og for eksklusive indkøb P.C. Hofstraat. Er det antikviteter du leder efter, skal du til området Spiegelkwartier. Fin shopping finder du også langs Haarlemmerdijk.

Hvis du vil vide mere om destinationen og se flere billeder fra Amsterdam, kig på vores gratis guide. Læs om Amsterdam her