Søg efter rejse
Barcelona pakkerejser fra Danmark

Barcelona pakkerejser fra Danmark

I Barcelona får du både storby og strand på en gang. Barcelona er den perfekte weekenddestination med masser af ting at opleve, fest og farver for dig som vil spise og drikke godt, kultur, spændende spansk og internationel shopping og så ligger jo Middelhavet lige ved siden af. En klog mand har sagt: “Barcelona er måske ikke lige så stor som London eller New York, men der er dobbelt så mange fristelser”.

Hvad skal man opleve i Barcelona?

Man kan ikke sige Barcelona uden at sige Anton Gaudi. Det er et must at have oplevt katadralen La Sagrada Familia og hans skulpturer i Güell-parken. En anden vigtig del af byen er mad og drikke, og få steder i verden spiser man så herlige tapas, få steder er det så billigt at drikke lækker cava (spansk boblevin) og man er generelt meget optaget af det kulinariske. En bar med 50 forskellige slags gin? Naturligvis.

Alle tilbud er for fly + hotel i forskellige rejselængder. Husk – du kan altid ændre hotelstandard, afrejsedage og periode. Klik for at søge videre efter dit hoved.

Til Barcelona fra København

Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere

Til Barcelona fra Billund

Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere

Barcelona vägvisare

Hvad skal man se og gøre i Barcelona?

Tag på stranden næsten midt i byen

Barcelonas helt store forvandling kom sammen med OL i 1992, hvor man blandt andet fik anlagt enorme kunstige strande langs kysterne. Nu er der over 4 kilometer strand at vælge mellem, og til f.eks stranden Barceloneta kan du nemt komme med byens metro, eller blot ved at spadsere 20 minutter fra hovedstrøget Las Ramblas. Det samme gælder for strandene Icária og Mar Bella, men husk lige på, at den sidste mest er for naturister. Du kan også tage toget op til hyggelige feriebyen Sitges, det tager en lille halv time.

Kultur, kunst og fodbold

I Barcelona er der både et Picasso og et Miro-museum, der findes et fint museum for moderne kunst (CCCB) og naturligvis gallerier og så skal vi ikke glemme Poble Espanyol, et slags friluftsmuseum med kunst, gastronomi og arkitektur. Det ligger ved metrostationen Espanya. Men Barcelona er også byen hvor man er tosset med fodbold, så hvis du kan få fat i billet til en kamp på Camp Nou med hjemmeholdet FC Barcelona så skal du gøre det. En oplevelse for livet.

Shopping i Barcelona

Det er nemt at købe lidt for mange ting med hjem fra Barcelona. Mare Magnum (ligger ikke langt fra det store akvarium), El Bulevard Rosa i det gotiske kvarter Barri Gótic og Diagonal Mar ved Avenida Diagonal er tre af de største steder. For designertøj og luksus tag over til Portal de l’Àngel ved Placa Catalunya, eller find lidt mere lokale ting i kvarteret ved El Raval. Der er naturligvis også loppemarkeder, de store kendte kæder og spanske varehuse og 10.000 flere muligheder for shopping i denne kæmpe by.

Hvis du vil vide mere om destinationen og se flere billeder fra Barcelona, brug vores gratis guide. Mere om Barcelona her