Søg efter rejse
Billige julemarkedsrejser med solfaktor

Billige julemarkedsrejser med solfaktor

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Julegaver skal ikke købes 49 minutter før lukketid den 23/12, med sved på panden og dålig samvittighed. Nej vi synes du skal invitere kæresten eller din partner med på en hyggelig, dejlig, skøn og afslappet tur til en storby. Så får I både klaret gaverne, og har tid til hinanden. En win-win!

Alle priser er pr. person og inkluderer fly og  2 eller 3 nætter på hotel. Når du klikker på linket kan du naturligvis ændre rejselængde, afrejsedag og antal personer! Nogle af disse tilbud er med afrejse i en weekend, andre ikke. For aktiviteter og julemarkeder i de forskellige byer, anbefaler vi at tjekke åbningstider og perioder hos det lokale turistkontor.

Tilbud storby Europa

Berlin     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Stockholm     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere
Budapest     nætter     Se mere
Istanbul     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere
London     nætter     Se mere
Tallinn     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Madrid     nætter     Se mere
Dublin     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere
Milano     nætter     Se mere
Edinburgh     nætter     Se mere
Bruxelles     nætter     Se mere
Wien     nætter     Se mere
Nice     nætter     Se mere
Wroclaw     nætter     Se mere
Vilnius     nætter     Se mere

Nogle shoppingtips…

Det er en god idé at have en ekstra taske med, så hvis I rejser to sammen, bestil bagage på flyet til jer begge to selv om den ene er tom på vejen ud. Og se til at have maksimal størrelse håndbagage med. Lad din bærbare pc blive hjemme, medbring måske kun en tablet hvis du skal arbejde lidt.

Gode shoppingsko er et must, og tøj som er nemt at bevæge sig i – shopping i en storby kan være hårdt arbejde.

Husk toldreglerne: indenfor EU er der i princip ingen begrænsninger, så her kan du f.eks tage en kasse vin med hjem eller 20 kilo pasta eller hvad du finder på at slæbe med hjem.

Populære julegaver plejer at være ting man ikke så nemt finder herhjemme: lokal gastronomi, lokalt designet tøj, måske kunst eller bøger på originalsproget.

Man kan jo faktisk kombinere storbyrejsen med lidt sol på næsen. Varmt er det vel ikke, men f.eks i Barcelona kan det sagtens være 15 grader om dagen – selv i december!