Søg efter rejse
Billige pakkerejser til Mallorca - Her er vores mest populære hoteller

Billige pakkerejser til Mallorca - Her er vores mest populære hoteller

Bestil en billig pakkerejse til Mallorca med SOLFAKTOR. Vælg selv hvornår du vil rejse og hvor længe du vil være ude – vi kombinerer de billigste og bedste flyafgange med gode hoteller til lave priser. Hos os vælger du selv, hvilke ekstra services du vil betale for som f.eks hvor meget bagage du vil have med, om du vil have transfer inkluderet i prisen og hvilke forsikringer du vil have. En ting er dog altid inkluderet: vores hurtige og gode kundeservice!

Her er de fem hoteller, vi sælger mest af på Mallorca lige nu:

Club Marthas Aparthotel, Alcudia – Lejlighedshotel tæt på stranden

Club Marthas Aparthotel er et firestjernet lejlighedshotel ca. 2,5 kilometer fra Cala d´Or. Hotellet ligger ikke mere end 300 meter fra stranden. Her er blandt andet restaurant, bar, TV-rum, pool, lejeplads, tennisbane, elevator og receptionen er åben 24 timer i døgnet. Lejlighederne har altan eller terrasse, der er luftkonditionering, TV, telefon, safebox, sovesofa, spisebord, køkkenniche, mikrobølgeovn, køleskab og naturligvis eget badeværelse.

BelleVue Club, Alcudia – Et af Europas største hotelanlæg

BelleVue Club er et lejlighedshotel lige udenfor Alcudia. Dette er et kæmpe hotelanlæg i en stor have – og et af de største anlæg i Europa med hele 1.468 lejligheder i 17 forskellige bygninger. Ved hotellet er der blandt andet restauranter, bar, snackbar, pool, børnepool, lejeplads, børneclub, trådløst internet, elevator og receptionen er åben 24 timer i døgnet. Etværelses-lejlighederne har altan, wifi, TV, telefon, safebox, køkkenniche, køleskab, sovesofa og naturligvis eget badeværelse. Der findes også større lejligheder med separat soveværelse og stue.

TRH Magaluf – Et hotel for voksne og med høj puls

TRH Magaluf ligger i Torrenova-området, kun 150 meter fra Magaluf-stranden og feriebyens centrum med alle barer, klubber og restauranter. Det er et adults only-hotel, hvor man skal være minimum 18 år for at få checke ind. I løbet af sommeren er også hovedparten af gæsterne unge voksne mellem 20 og 30 år – og pulsen er høj både dag og nat. Ved anlægget er der blandt andet døgnåben reception, restaurant, bar, pool, solterrasse, underholdning og DJs, der er ydermere en tennisbane, sauna, elevator og mulighed for at få vasket sit tøj. I din lejlighed vil der være badeværelse med brusebad, lille køkkenniche, telefon, TV, altan/terrasse og luftkonditionering.

Porto Drach, Porto Cristo – Et lidt mindre, hyggeligt hotel

Porto Drach ligger i Porto Cristo på den østlige del af Mallorca, tæt på grotterne i Drach og ikke mindst lige ved havnen i Port Cristo. Stranden og byens centrum ligger ca. 700 meter fra hotellet. Lejlighedshotellet er et fint firestjernet anlæg som blev totalrenoveret i juli 2013, der er 77 værelser fordelt over to bygninger og tre etager. Anlægget har døgnåben reception, elevator, pool med lille børnepool, parkering, bar, restaurant, gratis wifi, mulighed for at få vasket sit tøj og et lille fitnesscenter. Alle lejligheder har privat badeværelse, køkken, stue med sovesofa (i lejlighederne), TV, telefon og altan eller terrasse.

Seaclub Resort, Alcudia – Middelhavsstil med stort poolområde

Seaclub Resort er et kendt lejlighedshotel kun 600 meter fra stranden, 300 meter fra centrum og 2,5 kilometer fra havnen i Puerto de Alcudia. Hotellet er bygget i typisk Middelhavsstil med stort poolområde, børnepool, legeplads, supermarket, poolbar, aktivitetsprogram og en del underholdning. Ydermere a la carte-restaurant, bar og mulighed for at få vasket sit tøj. Din lejlighed har privat badeværelse med hårtørrer, TV, luftkonditionering og altan eller terrasse. Et lille spisebord og en lille køkkenniche er der også.

Klik på “Se mere” for at se flere priser og afgange.

Hvis du leder efter noget andet, brug søgefunktionen til venstre, hvor du kan søge fra den lufthavn som passer dig bedst, i en bestemt tidsperiode og hvor længe du vil være ude at rejse.

Vores 5 mest populære hoteller på Mallorca

Club Marthas     nætter     Se mere
Club Marthas     nætter     Se mere
Club Marthas     nætter     Se mere
BelleVue Club     nætter     Se mere
BelleVue Club     nætter     Se mere
BelleVue Club     nætter     Se mere
TRH Magaluf     nætter     Se mere
TRH Magaluf     nætter     Se mere
TRH Magaluf     nætter     Se mere
Porto Drach Aparthotel     nætter     Se mere
Porto Drach Aparthotel     nætter     Se mere
Porto Drach Aparthotel     nætter     Se mere
Seaclub resort     nætter     Se mere
Seaclub resort     nætter     Se mere
Seaclub resort     nætter     Se mere