Søg efter rejse
Billige rejser til Lesbos

Billige rejser til Lesbos

Lesbos er Grækenlands største og frodigste ø med olivenlunde og velduftende pinjeskove. Lesbos er nok mest kendt for sin ouzo og sin fine olivenolie. Her er der ægte græsk gæstfrihed, smukke landsbyer og hyggelige familiedrevne tavernaer. Der findes bademuligheder rundt om hele øen, og der er stenstrande.  Her ser du tilbud på rejser på 1 eller 2 uger fra København.

Til Lesbos fra København

Lesbos     nætter     Se mere
Lesbos     nætter     Se mere
Lesbos     nætter     Se mere
Lesbos     nætter     Se mere

Lidt om de forskellige steder på Lesbos

Molyvos er den største destination på Lesbos. Byen er meget pittoresk og føles virkelig ægte græsk. Byen med sine typiske stenhuse ligger nede ved det gamle fort, og her i byen ligger også en af Grækenlands smukkeste havne. Stranden har EU:s blå flag – dvs stranden holder høj kvalitet og er sikker at bade ved.

Eftalou ligger på den nordlige del af Lesbos, nogle kilometer uden for Molyvos. I Eftalou ligger flere små fine strande, og omgivelserne består af pinjeskov. Her findes også en del hyggelige restauranter.

Mytilini er “hovedstaden” på Lesbos med 32.000 indbyggere og med øens største havn. Her finder du en lang og let hektisk handelsgade med masser af restauranter, barer og butikker.

Agios Isidoros har Lesbos længste strand – en af de bedste i hele Grækenland.

Plomari er en charmerende og typisk græsk by med ca 4000 indbyggere. Byen har små gyder og stræder, og klamrer sig fast til bjerget helt nede fra havet. Flot udsigt fra toppen af byen.

Petra er en lille by ved havet med en lækker sandstrand. Midt i byen ligger en klippe med en kirke på toppen.