Søg efter rejse
De bedste strande på Menorca

De bedste strande på Menorca

  • Nogle kilometer fra den populære strand Cala Galdana ligger den faktisk endnu smukkere Cala Macarella. En lille spadseretur herfra gennem skoven ligger bugten Macarelleta. Dette er en lidt mindre version af den større strand, men bedre og mere privat, nok en af de fineste på Menorcas sydside. Man kan ligge i skyggen ved kalkstensklipperne.
  • Fra den lille by Sant Tomàs er der 15 minutter at gå til stranden Binigaus. Til forskel fra Macarelletas mere rolige atmosfære finder du her en lang, åben strand formet som en hestesko. Til venstre afgrænses stranden af klipper til den ene side og af den lille halvø Illot de Binicodrell til den anden side. Binigaus er ikke en hemmelighed, men alligevel lader det ikke til at så mange turister finder stedet.
  • Med sit kristalklare vand er sydspidsen af Menorca et eldorado for dykning og snorkling, og stranden Binibècquer Nou som ligger lige ved byen Binibeca er stedet at besøge med snorkelgrejet og undervandskameraet under armen.
  • Platja d´en Tortuga ligger en lille bilrejse væk fra hovedstaden Mahón, i et naturreservat med et fint dyreliv og flora og fauna som er typisk for Menorca. For at komme til stranden skal du gå i 45 minutter fra parkeringen. Din belønning er en fantastisk strand i en stor åben bugt, omkrandset af klipper og skov.
  • Cala Pregonda er yderligere et eksempel på den slags strande der findes på Menorca. Du når ikke stranden direkte fra bilen – for at komme til de bedste strande må du bruge benene.
  • Frister det med en paradisisk ø, næsten fri for turister og kendt for spektakulære strande? Da skal du tage en udflugt til Cala d´Algaiarens – hvor du næsten er alene også i juli måned. Vandet er så rent, at du kan se helt ned til bunden, også når du snorkler med 2-3 meter vand under dig.
  • Ciutadella er et godt udgangspunkt for de fine strande på øens sydlige side som f.eks Cala en Turqueta – to hvide sandstrande delt i midten af klipper. Vi anbefaler også en tur til strandene i nord og vest: Cala d´Algaiarens, Cala Pregonda og Platja de Cavalleria.

Pakkerejser til Menorca – afgang fra København

Menorca     nætter     Se mere
Menorca     nætter     Se mere
Menorca     nætter     Se mere
Menorca     nætter     Se mere
Menorca     nætter     Se mere
Menorca     nætter     Se mere