Søg efter rejse
Gode hoteller i Amsterdam

Gode hoteller i Amsterdam

Amsterdam er den slags by hvor man skal bruge et par timer på at få “byen på plads” inde i hovedet. Det er nemt at fare vild i de små gader og langs kanalerne, og ofte opdager man, at man skal gå et pænt stykke vej for at komme videre til til den gade man troede man var tæt på…

Amsterdam har det hele for dig der vil nyde en ægte lille storby, byen er ikke så gigantisk som London eller Paris men her er så mange folk, så mange kulturer og muligheder at man alligevel føler man er i en by hvor alt er muligt.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Amsterdam. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Amsterdam!

Til Amsterdam fra København

Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere

Til Amsterdam fra Billund

Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere
Amsterdam     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Amsterdam – og nogle tips

Quentin 3*** hotel med den mest centrale beliggenhed du kan forestille dig: lige ved Leidseplein hvor du finder masser af restauranter og barer. Opholdet er uden morgenmad, men se prisen! Et pænt hotel til de penge, og så er her gratis wi-fi.

Bestil Quentin her

Citadel Hotel 3****hotel som måske ikke er noget særligt – men det er beliggenheden inde i den gamle bydel til gengæld. Her træder du lige ud i eventyret. Fin morgenmad er inkluderet, og der er gratis wi-fi. Det perfekte hotel for et par dage på eventyr langs kanalerne.

Bestil Citadel her

Hotel JL No76 4**** hotel i flot designerstil, med rolig beliggenhed tæt på shopping og kun 350 meter fra Rijksmuseum. Værelserne på dette boutique-hotel har forskellig størrelse og her bor du på et lille intimt hotel med personlig service. Lækkert!

Bestil Hotel JL No76 her

Grand Amrath 5***** luksushotel i et gigantisk hus lige i centrum. Her har du alt hvad du kan forvente dig af et hotel til denne pris – og ikke mindst er der sauna, boblebad, dampbad og en pænt stor pool i kælderen.  Der er naturligvis både restaurant og lobby bar på hotellet.

Bestil Grand Amrath her

Grand Hotel Krasnapolsky, 5***** superflot hotel lige midt i det hele ved Dam. Klassisk hotel, og her kan du komme til at føle, at det ville være en god idé at tage noget pænt tøj med når man nu skal spise den formidable morgenmad i det kæmpe rum med palmetræerne.

Bestil Krasnapolsky her

Dette kan du opleve i Amsterdam

I denne by findes alt hvad man kan ønske sig, fra sushi til steakhouses, coffee shops (som ikke kun sælger kaffe) og de originale brune caféer, lidt som en dansk bodega men måske lidt pænere for det meste. Det vi bedst kan lide er at finde en lille café på et hjørne, bestille en iskold øl og nogle snacks.

Bitterballen er små dybstegte kugler med diverse indhold – dat is lekker!

Fra det stærke hjørne kan nævnes Genever – hollandsk gin.

Man kan ikke sige Amsterdam uden at sige Van Gogh, Rembrandt og de andre klassiske kunstnere fra den tid hvor Holland var Europas mest velhavende land.

Foruden den klassiske kunst er der også moderne gallerier og ikke mindst Stedelijk-museet, byens museum for moderne kunst og design.

Som den storby byen nu er, er der naturligvis også Zara, H&M og Starbucks i byen. Men der er også et væld af små sjove og skæve butikker.

Et godt område for shopping er kvarteren ved De Negen Straatjes (De ni gader) og for eksklusive indkøb P.C. Hofstraat.

Er det antikviteter du leder efter, skal du til området Spiegelkwartier. Fin shopping finder du også langs Haarlemmerdijk.