Søg efter rejse
Gode hoteller i Barcelona

Gode hoteller i Barcelona

Barcelona er Spaniens nok sjoveste by! Her får du sol langt ind i efteråret, sjov shopping, gastronomi, masser af forlystelser og alt andet denne herlige by kan byde på.

Barcelona er noget så sjovt som en storby, hvor man kan tage på stranden næsten midt i byen. Byen er gigantisk, men det er nemt at komme rundt med bus og metro. Vi skal ikke fortælle dig, hvad du skal opleve i Barcelona, men skal vi ikke bare sige, at denne by har alt.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Barcelona. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Barcelona!

Til Barcelona fra København

Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere
Barcelona     nætter     Se mere

FEM HOTELLER VI GODT KAN LIDE I BARCELONA

Sunhotel Aston  3*** hotel uden så mange faciliteter, men til prisen ikke dårligt. Rent og pænt, og du får hvad du betaler for: et standardhotel men med overraskende god beliggenhed. Og så er der en lille pool på taget!

Bestil Sunhotel Aston her

Sunotel Club 4**** hotel med fin morgenmad, og god beliggenhed i den centrale del af byen og tæt på metro. Pænt store værelser – og her er både pool og boblebad på taget.

Bestil Sunotel Club her

Acta Mimic, 3**** hotel i moderne og stram stil, men beliggenheden er optimal: du er lige ved siden af Las Ramblas, shoppingen nede ved havnen og det er nemt at komme til en af byens strande herfra. Godt køb!

Bestil Acta Mimic her

Front Maritim, 4**** hotel i flot, moderne design. Som navnet fortæller, er du lige ved stranden på dette hotel. For at fange en metro, skal du gå et lille stykke vej. Pænt hotel.

Bestil Front Maritim her

NH Collection Calderon, 4***** hotel, super lækkert med alle tænkelige faciliteter, og med alle faciliteter man kan ønske sig, inklusive tagterrasse med pool og flot udendørs restaurant. Beliggenheden er optimal, lige ved byens bankende hjerte Plaza Catalunya.

Bestil NH Collection Calderon her

Dette kan du opleve i Barcelona

I Barcelona skal du finde en lille hyggelig tapasbar, og hold øje med priserne på tør, mousserende boblevin (cava). Ofte kan du få en hel flaske for kun et par euro, når du samtidig bestiller nogle tapas.

I de gamle kvarterer Barri Gotic er der lidt mange turister, men også hyggelige butikker og ofte loppemarkeder.

Du skal tage på stranden – der er et par stykker, og de er alle kunstigt anlagte i forbindelse med OL i 1992. Nemt at komme til med metro eller bus.

La Sagrada Familia siger mange at man skal se. Vi synes ikke. Jo det er stort og flot, men det er jo bare en bygning.

Tag løbeskorne med, og tag en tidlig joggingtur når byen vågner ved 6-tiden om morgenen. En helt særlig stemning!

Fodboldfan? Se om du ikke kan få fat i en billet til når FC Barcelona spiller på Camp Nou.