Søg efter rejse
Gode hoteller i Berlin

Gode hoteller i Berlin

Berlin er en by hvor vi synes man får ganske meget hotel for pengene. Efter murens fald i 1989 startede en slags byggefest i byen, og der blev bygget (måske) lidt for mange hoteller. Det betyder at priserne er til at betale, og ofte kan man bo virkelig godt til fornuftige penge. Et lille tips til når du leder efter hotel i Berlin er at gå efter de hoteller som normalt bruges af forretningsfolket i ugerne hvis du skal besøge byen over weekenden, de har ofte fine weekendtilbud.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Berlin!

Til Berlin fra København

Berlin     nætter     Se mere
Berlin     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Berlin – og fem restauranter.

Quentin Design Hotel 4**** ligger i hjertet af Vestberlin, ved Motzstrasse og ikke langt fra shoppinggaden Kurfürstendamm. Lyst lækkert hotel med fin morgenmad, en lille privat have og gratis wifi. Til prisen er dette et godt valg.
Bestil Quentin her
Berlin Mark Hotel 4**** ligger også tæt på Kurfürstendamm og er et klassisk hotel som har ligget her i mange mange år. På et tidspunkt føltes det lidt slidt, men nu synes vi det fungerer fint. Som en lille ekstra bonus, plejer der stå en vogn som sælger en fantastisk currywurst lige i nærheden…
Bestil Berlin Mark her
Berlin Marriott 5***** ligger i det nye centrum af byen, sådan lidt i midten mellem vest og øst. Her er du tæt på Sony Center, Brandenburger Tor og Rigsdagen. Flot hotel i forretningsstil med pool og stor fitnessafdelning.
Bestil Berlin Marriott her
Steigenberger 5***** er en af de kæder hvor alt fungerer – hver gang. Dette hotel ligger centralt i Vestberlin kun 500 meter fra Bahnhof Zoo.  Der er både spa og pool på hotellet.
Bestil Steigenberger her
Sofitel Gendarmenmarkt 5***** er et af byens flotteste hoteller lige i midten af Østberlin ved Französische Strasse og varehuset Lafayette. Gennemført minimalistisk hotel i
boutique-stil tæt på alt.
Bestil Sofitel her

Her er fem restauranter vi godt kan lide i Berlin

Curry 36 – Selv om navnet måske mest minder og mad fra det indiske eller thailandske køkken, er det tale om Berlins “nationalret” – den dejlige Currywurst. En currywurst er en slags medisterpølse som skæres i stykker efter en hård omgang på grillen og serveres med karryketchup og lidt ekstra karrypulver og nogle pommes frites. Retten kommer på en papbakke og sammen med en gaffel som altid går i stykker. En himmelsk mundfuld sammen med en iskold Berliner Kindl-øl. Der findes mange currywurst-steder i Berlin, men denne lille biks i Kreuzberg er en af de bedre.

Kimchi Princess – Koreansk bbq-restaurant i Kreuzberg. Indgangen er lidt anonym og man kan ikke se udefra hvad der møder en når man kommer ind: en trendy og oftest helt fyldt op koreansk restaurant hvor man sidder sammen med andre gæster ved lange borde. Maden tilberedes ved dit bord. Lækkert og sjovt! Reserver bord i forvejen.

Hugos – Her skal du have lidt penge med hjemmefra. Restauranten ligger på 14. sal inde i Hotel InterContinental, der ligger centralt i byen. Michelin-kokken Thomas Kammeier tilbereder retter fra det franske middelhavskøkken. Delikat og elegant.

Aroma – I Berlins “Chinatown” i Charlottenburg ligger denne dim-sum-restaurant som mange siger er byens bedste af slagsen. Og hvad er så dim-sum? Lad os kalde det for kinesiske tapas, en masse småretter som man deler med hinanden. Aroma er en billig restaurant, perfekt for en aften sammen med vennerne, her må man gerne larme lidt og skåle i kinesisk brændevin.

Restaurant Florian – Denne hyggelige restaurant ligger kun et lille stykke fra Kurfürstendamm, og her spiser du traditionelle tyske retter men dog med lidt mere finesse end normalt. Sauerkraut og eisbein så englerne synger. Restauranten er ikke så stor men har en skøn atmosfære. Fint udvalg af de bedste tyske vine og naturligvis er der en masse forskellige øl at vælge mellem. Prost!