Søg efter rejse
Gode hoteller i Bruxelles

Gode hoteller i Bruxelles

Bruxelles er ikke bare hovedstaden i Belgien, men måske i hele Europa. Her blandes fransk, hollandsk og lidt tysk kultur med hele verden, og byen føles kosmopolitisk – men også meget belgisk!

Her får du hyggelige gader og et gigantisk udvalg af restauranter og caféer, masser af kultur og sjove butikker – og naturligvis nogle af verdens bedste øl, den lækre chokolade, moules frites og en sjat Tintin. Tips: mange af forretningshotellerne tjener sine penge på politikere og alle andre der holder EU i gang. Når de rejser hjem over weekenden, falder priserne…

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Bruxelles. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Bruxelles!

Til Bruxelles fra København

Bruxelles     nætter     Se mere
Bruxelles     nætter     Se mere
Bruxelles     nætter     Se mere

FEM HOTELLER VI GODT KAN LIDE I BRUXELLES – OG TING DU KAN OPLEVE

Saint Nicolas 3*** hotel 200 meter fra Grand Place (eller Grote Markt som den hedder på hollandsk) ligger dette basic hotel uden nogle ekstra faciliteter – men det er rent og pænt og ganske nydeligt. Superb beliggenhed!  Morgenmad er ikke inkluderet.

Bestil Saint Nicolas her

Thon Hotel 4**** hotel med beliggenhed lige ved Place Rogier, lige ved metroen og ikke langt fra Gare du Nord. Når du bor her er du få skridt fra centrum og gågaderne. Ikke noget særligt hotel, men flot, der er fin morgenmad og til prisen er dette meget hotel for pengene.

Bestil Thon Hotel her

Radisson Blue Royal, 4**** hotel i den absolutte bymidte tæt på alt. Lækkert designet hotel med alt, hvad man skal bruge, og med forholdsvis store værelser. Du kan få roomservice døgnet rundt, der er to restauranter og en bar…meget pænt hotel.

Bestil Radisson Blue her

Steigenberger Wiltcher’s, 5***** luksushotel lige ved shoppinggaden Avenue Louise. Kæmpe hotel med alle tænkelige faciliteter, og ikke mindst har du som gæst adgang til det nærliggende spacenter Aspria, et lækkert sted med bl.a dampbad og pool.  Enorm morgenmad, flere restauranter og barer – og en cigarlounge.

Bestil Steigenberger her

Be Manos, 5***** designerhotel hvor du er lidt væk fra den absolutte bymidte, men du kan sagtens gå til de fleste ting fra hotellet – eller snuppe en tur med metroen. Übercool hotel hvor alt spiller, et af byens bedste hoteller. Her er det hele, inklusive et tyrkisk hamam-bad. Mange af værelserne har adgang til en lille terrasse.

Bestil Be Manos her

Dette kan du opleve i Bruxelles

Du skal spise moules frites på en lille lokal restaurant lidt væk fra turistgaderne.

Man kan gå på tegneserieopdagelse i byen. På mange facader kan du møde nogle af alle de tegneserier, byen og landet er så kendt for. Både Tintin, Asterix og Lucky Luke er med…og mange mange flere!

Man kan ikke sige Bruxelles uden at sige øl. Der er så mange muligheder, så mange fantastiske øller…tre af de mest kendte steder at bestille en Duvel, en Kwak eller noget helt andet er Bier Circus (med 200 forskellige øller at vælge mellem), La Porteuse d’ Eau (hvor man også spiser godt) eller La Porte Noir, hvor der også ofte er musik om aftenen.

Autoworld er et museum, hvor du kan gå på opdagelse blandt over 400 historiske biler.

Galeries St Hubert var det første shoppingcenter da det åbnede i 1847. Man kan stadig bruge mange penge her, blandt de flotte huse og i de hyggelige passager.

Der er et flot julemarked, hvis du kommer til Bruxelles i december.

Du skal have spist lidt for meget chokolade. Faktisk er lufthavnen udenfor Bruxelles det sted i verden, hvor der sælges mest chokolade i kilo per person der kommer forbi.

…du ved nok at sprogsituationen er forvirret i Belgien. Landet hedder Belgique/Belgie på henholdvis fransk og hollandsk. Men der er også ca 4% af indbyggerne i landet der primært taler tysk. Bruxelles er primært for fransktalende, men ligger omkrandset af kommuner, hvor man mest taler hollandsk – eller flamsk som de selv kalder det. Forvirret?

Tak for lån af billede til Danielle Griscti. Brugt i enlighed med Creative Commons. Billedet er beskåret.