Søg efter rejse
Gode hoteller i Istanbul

Gode hoteller i Istanbul

De fleste vælger at bo tæt på det gamle historiske centrum, ved den Blå Moske og i Sultanahmetkvarteret. Det er også her, du er tæt på den store bazar, Hippodromen og hele det historiske Istanbul. Men man kan sagtens også bo i den lidt mere moderne del ved f.eks shoppinggaden Istiklal og Taksim-pladsen. Taxi er billigt i Istanbul, og der kører også sporvogne som absolut kan benyttes – også til og fra lufthavnen. Men byen skal helst opdages på gåben!

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Istanbul. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Istanbul!

Hvis du kun vil finde den billige flybillet til Istanbul, kig ind i vores sektion for flybilletter her.

Til istanbul fra København

Istanbul     nætter     Se mere
Istanbul     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Istanbul

 

Avicenna , 4**** hotel med fin beliggenhed tæt på Sultan Ahmet-moskén og i et roligt område. Pænt og nydeligt hotel i klassisk stil – og der er både en gårdhave og en tagterasse. Ikke luksus men pænt hotel til de penge.

Bestil Avicenna her

Faros Hotel Taksim 4**** hotel med beliggenhed ikke langt fra Taksim-pladsen så her er du tæt på den hektiske aktivitet i den moderne bydel. Rent, pænt og nydeligt hotel i moderne stil. Fin morgenmad.

Bestil Faros Taksim her

Regency Suites Hotel & Spa, 5*****hotel med kun 16 værelser. Klassisk hotelstil, men meget pænt og med højt serviceniveau. Der er et spacenter men det bedste med hotellet er tagterrassen hvor du om aftenen kan se ud over Bosporus og byen. Ligger ikke langt fra det hele ved Sultanahmet.

Bestil Regency Suites her

Divan Istanbul, 5***** hotel ikke langt fra Taksim og Istiklal. Eventyrligt flot hotel med hele tre restauranter, spacenter, indendørs pool og en skøn tagterrasse med udsigt over det travle by.

Bestil Divan Istanbul her

The W, 5***** superflot luksushotel ikke langt fra Dolmabahce-paladset lidt nord for Taksim-området. Her er du ikke langt fra Istanbuls lidt dyrere kvarterer. Flere lounger og restauranter på dette elegante hotel i boutique-stil. En oplevelse!

Bestil The W her

Tips til hvad du kan opleve i Istanbul

Du skal spise både dyrt og elegant men også fast food. Der er millioner af muligheder, denne by lever døgnet rundt. Men en hurtig iskender kebab eller döner på gaden smager ganske fantastisk – og er billigt. Om aftenen skal du finde en restaurant med udsigt over byen, nogle af de mest populære hedder Topaz, Mia Mensa, Mikla og ikke mindst Sunset Grill & Bar. Google dem og bliv fristet.

Den store bazar skal besøges. Her finder du plus minus 4.000 butikker som mest sælger tæpper, tøj og lidt for mange souvenirer, men stemningen er ganske unik. Du vil fare lidt vild, det er en del af oplevelsen.

Gå i bad! Hamam er det tyrkiske navn for disse klassiske badehuse hvor du bliver vasket, masseret og skrubbet helt ren.  Der er mange at vælge mellem, men Süleymaniye og Cemberlitas er to klassiske badehuse.

Brug et par timer på sultanens palads – Topkapi.  Området er på 700.000 m2 og vi anbefaler at du snupper en guidet rundtur.

Yerebatan er et system af underjordiske cisterner, bygget for 1700 år siden. Fugtigt, spændende, hyggeligt.

Aya Sofiya og Sultan Ahmet-moskén er bedst at se så tidligt du kan om morgenen.

Ikke langt fra Istiklal-gaden kan du finde det berømte hotel Pera Palas, hvor Agatha Christie boede i en periode – det var her hun skrev Mordet i Orientekspressen. Hotellet har en hyggelig lille café som serverer lækre kager.

Tag en sejltur langs Bosporusstrædet – gerne om aftenen. Flot!

Raki er Tyrkiets nationaldrik. Spiritus med smag af lakrids/anis som blandes med vand. Tyrkerne kalder denne blanding for “Aslan Sütü” – løvemælk.

Hvis der er koncert ved det gamle fort Rumeli Hisari eller et andet sted i byen – køb billet, så længe det er en koncert under åben himmel. Og meget gerne hvis det er en tyrkisk popstjerne – stemningen er elektrisk når 30.000 tyrkiske fans synger med.