Søg efter rejse
Gode hoteller i Krakow

Gode hoteller i Krakow

Krakow er en af de byer, hvor folk som lige har været i byen ofte siger “det var virkelig superhyggeligt, det skal du teste”. Og det passer! Byen blev ikke specielt ødelagt under 2. verdenskrig, selv om indbyggerne ikke havde det nemt. Krakow er Polens næst største by med et forholdsvis stort centrum, og vi har kun kigget efter hoteller, der ligger supercentralt – og som er god valuta for pengene.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Krakow!

Til Krakow fra København

Krakow     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere
Krakow     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Krakow – og ting du kan opleve i byen

 

Hotel Spatz 3*** ligger i det gamle jødiske kvarter Kazimierz, midt i det hele. Ikke et fancy hotel men superhyggeligt og så er der en fantastisk bar på hotellet. Rent og pænt og et lille fund til prisen.

Bestil Hotel Spatz her

Amadeus Hotel 4**** ligger i hjertet af den gamle bydel, få skridt fra markedspladsen. Lidt gammeldags stil men hyggeligt. Her får du hvad du skal bruge til en særdeles god pris.

Bestil Amadeus her

Hotel Kossak 4**** ligger også tæt på centrum men et lille stykke væk. Beliggenheden er ved floden Vistula, og hotellet er et moderne hus med alle faciliteter. Kæmpe plus: udsigten og tagterrassen!

Bestil Kossak her

Holiday Inn Krakow 5***** luksushotel med superb beliggenhed i den gamle bydel. Paladslignende bygning med pæne værelser og ikke mindst en imponerende morgenmad.

Bestil Holiday Inn her

Radisson Blu 5***** superflot hotel med perfekt beliggenhed 2 minutter fra den store markedsplads. Alt hvad man skal bruge af et hotel i flotte moderne omgivelser, med store værelser og alle faciliteter.

Bestil Radisson Blu her

Oskar Schindlers Museum Husker du filmen? Dette er et lille museum med fine, interaktive udstillinger som fortæller om livet i Krakow i løbet af 2. verdenskrig, og om hvordan man overlevede. Ligger i udkanten af det gamle jødiske kvarter Kazimierz.

Under selve markedspladsen Rynek Główny ligger et nyt museum, der fortæller om livet i Krakow i løbet af de sidste 1.000 år. Da man begyndte at grave, troede man at man ville være færdig på et halvt år, men udgravningen tog 5 år – man fandt virkelig mange spændende ting.

Wieliczka er navnet på Europas ældste saltmine. Den ligger 10 kilometer syd for Krakow, og der er to muligheder for at besøge minen. Den almindelige turistrute som ikke kræver noget som helst, og så er der også mineruten hvor du virkelig oplever noget. Turen kræver ordentligt fodtøj og varmt tøj, og du bliver udstyret med hjelm og arbejdstøj.

Husk dine løbesko. En joggingtur langs floden Wisla om morgenen er den perfekte måde at mærke byen vågne til liv.

Tag på madsafari! Hvis du ikke har spist gołąbki, żurek eller oscypek tidligere, har du muligheden nu. Turen tager 4 timer og tager dig forbi en række spændende restauranter i byen.

Club Re er ikke kun en bar, men også stedet hvor du virkelig kan gå på opdagelse blandt de mange mange spændende øl, de er så gode til at lave i Polen.

Stylowa er restauranten, hvor man spiser og drikker som i de gamle, men måske ikke så gode dage – dvs under det kommunistiske regime. Betjeningen er kontant, retterne ikke elegante men rustikke og vodkaen er billig. Indretningen er meget langt fra Las Vegas.