Søg efter rejse
Gode hoteller i Lissabon

Gode hoteller i Lissabon

Lissabon ligger der, hvor Europa faktisk ender, og det er nok af en anledningerne til at byen for de fleste er lidt ukendt. Men opdag Lissabon! Hyggelige gader, kunst i verdensklasse, de lækreste fiskeretter og liflig hvidvin, spøjs shopping, fadomusik och så selve sproget naturligvis. Portugisisk er som spansk men blødere og mere syngende. Man må gerne fare lidt vild i Lissabon, specielt i hyggelige kvarteret Alfama.  3-4 nætter i Lissabon kan på det varmeste anbefales.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Lissabon. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Lissabon!

Til Lissabon fra København

Lissabon     nætter     Se mere
Lissabon     nætter     Se mere
Lissabon     nætter     Se mere
Lissabon     nætter     Se mere

Lissabon från vattnet

FEM HOTELLER VI GODT KAN LIDE I LISSABON – OG NOGLE TIPS TIL HVAD MAN KAN OPLEVE I DENNE KRINGLEDE BY

Turim Luxe, 2** hotel officielt men standarden er meget højere. Rent og pænt, lækre værelser og fin lille morgenmad i kælderen. 20 minutters promenade til bymidten – eller snup en tur med metroen. Virkelig god valuta for pengene.

Bestil Turim Luxe her

Expo Astoria, 3*** hotel med super beliggenhed tæt på Marques de Pombal og Eduardo VII-parken. Moderne lille hotel med superhyggelig bar og til de penge synes vi at morgenmaden er glimrende.

Bestil Expo Astoria her

Suites Eden, 4****hotel i den absolute bymidte, tæt på alt inklusive shopping i Baixa. To kæmpe plus: den fine tagterrasse og poolen på toppen af hotellet. Værelserne er ikke noget særligt, men beliggenheden og poolen.

Bestil Suites Eden her

Altis Grand, 5***** kæmpestort hotel med 300 værelser i centrum af byen, dog ikke lige den absolutte bymidte. Pænt, flot, nydeligt, her fungerer alt og morgenmaden er flot. Der er både bar og restaurant…og en stor pool.

Bestil Altis Grand her

Vintage House, 5***** hotel i superflot, moderne stil lige ved Avenida de Libertade. Store flotte værelser, bar på toppen af hotellet, spacenter med boblepool og hamam, hyggelig terrasse…lækkert hotel!

Bestil Vintage House her

Tips til hvad du kan opleve i Lissabon

Du skal spise en masse lækker fisk og skaldyr, og drikke iskold vinho verde til. Bevæg dig lidt væk fra turiststrøgene og find et lille lokale på et hjørne.

Prøv nogle af de søde kager som hedder Pastel de Nata eller Pastel de Belem. De dufter af vanilje og smager himmelsk.

Det kan virke som en turistattraktion, men sporvognslinie 28 tager dig gennem bydelene Baixa, Alfama og Bairro Alto. Ganske hyggeligt!

Tapas på portugisisk hedder Petiscos. De er ikke lige så små som dem i Spanien, men lige så gode. Spis sammen med et glas portvin..

…og når vi er ved portvin, besøg Instituto dos Vinhos do Douro e Port – eller på godt dansk portvinsinstituttet. Kan være lidt svært at finde, men når du vel er der, venter dig de lækreste vine til ingen penge.

Forlad Lissabon og tag toget ud til Cascais eller Estoril. Det tager under en time, og nu kan du lege strandturist for en dag. Fine strande og skønt med lidt luft hvis det er varmt.

Fado er portugisisk folkmusik som har en del til fælles med flamenco men alligevel ikke. Spørg på hotellet hvor de bedste fado-barer er lige nu.