Søg efter rejse
Gode hoteller i Milano

Gode hoteller i Milano

Milano er det nordlige Italiens hovedstad, og her er folk med mange penge. Det kan man fornemme i gaden, folk er pænt klædt på og her findes mange virkelig flotte og dyre restauranter. Men naturligvis er der også shopping, gastronomi og oplevelser for dig som ikke lige smider din Ferrari udenfor natklubben…

Milano har et gigantisk udvalg af restauranter og caféer, masser af kultur og sjove butikker. Man skal kigge forbi den flotte domkirke og verdens ældste indkøbscenter lige ved siden af. Men i Milano skal man også tage ud i et ganske almindeligt boligkvarter og spise hjemmelavet mad – gerne husets risotto eller hjemmelavede ravioli.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Milano. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Milano!

Til Milano fra København

Milano     nætter     Se mere
Milano     nætter     Se mere
Milano     nætter     Se mere

FEM HOTELLER VI GODT KAN LIDE I MILANO

Ibis Milano Centro  3*** hotel uden så mange faciliteter, men til prisen ikke dårligt. Rent og pænt, og du får hvad du betaler for: et standardhotel men med overraskende god beliggenhed.

Bestil Ibis Milano her

Baviera Mokinba 3**** hotel med meget små værelser, men servicen er god og man får gode anmeldelser generelt. Ekstra plus for beliggenheden i gåafstand til de mest dyre shoppingadresser i Milano – så her kan du slæbe alle dine indkøb med hjem uden at køre med taxa.

Bestil Baviera Mokinba her

Hotel Carobbio, 4**** hotel i den absolutte bymidte tæt på alt. Lidt gammeldags design med stort plus for den lille gårdhave. Morgenmad er ikke inklusive, men kan tilkøbes.

Bestil Carobbio her

Hotel Pierre Milano, 5***** hotel i flot designerstil. Beliggenheden er god i centrum. Måske lidt for dyrt, men til den anden side er en fin morgenmad inkluderet i prisen.

Bestil Pierre Milano her

Westin Palace, 5***** luksushotel med alle faciliteter man kan ønske sig, inklusive tagterrasse og flot udendørs restaurant. Beliggenheden er ikke helt optimal, men metroen ligger tæt på. Et flot hotel i historiske rammer.

Bestil Westin Palace her

Dette kan du opleve i Milano

I Milano skal du bare en gang kigge forbi en bar for eftermiddags-aperitivo. Det betyder, at du køber f.eks en Campari soda eller en Aperol spritz, og så er der små lækre snacks oppe i baren: pizzastykker, pølse, ost, nødder, crostini, bruschetta eller hvad man lige har fundet på i dag. Superhyggeligt!

Er du vild med tøj fra Armani? der findes et helt lille varehus i tre etager, som kun og alene sælger Armanitøj, sko, parfume…og en masse andet.

Du skal se Den sidste nadver i Santa Maria delle Grazie. Dette fantastiske billede blev malet af Leonardo da Vinci fra 1495 til 1498. For at komme ind, bestil adgangsbillet lang tid i forvejen. Eller hvis du føler dig heldig: kig forbi billetkontoret når de åbner ved 08:00 om morgenen og spørg om der er nogle afbudsbilletter til senere i dag.

Navigli Lombari er navnet på Milanos boligkvarterer mellem kanaler – lidt som i Venedig men meget mindre i omfang. Men hyggeligt er det, og her er mange små gode restauranter og barer. Om søndagen er der loppemarked.

Peck hedder et madvarehus i tre etager for dig, som synes at Nettos udvalg af parmesan ikke helt er stort nok. Her er masser af fantastiske ost fra regionen, pølser, vine, pasta i alle former og farver og man kan sagtens tage et par kilo på i løbet af en time eller to. Køb med hjem eller hold pause med en kop espresso. En gastronomisk oplevelse.

…du ved nok at der er flere forskellige lufthavne. Malpensa og Linate hedder de mest kendte, men ofte får du en bedre pris på rejsen hvis du vælger at flyve til Bergamo. Herfra tager du en bus til Milano, det tager en time og billetten koster under 10 euro. Et meget fornuftigt alternativ.