Søg efter rejse
Gode hoteller i Paris

Gode hoteller i Paris

Det er ikke lige meget hvor man bor i Paris, men så længe du er nogenlunde tæt på en metrostation er det nemt, hurtigt og billigt at opdage byen. Naturligvis er det hyggeligt at bo i hjertet af Montmartre eller i Marais…men så koster det også. Derfor her vi her primært kigget efter hoteller i andre dele af byen – her får du mere for pengene. Sandsynligvis vil du ikke bruge dit hotel så meget, og måske er det heller ikke så vigtigt hvordan morgenmaden er – den kan man spise på vej ud dagens eventyr.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Paris. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Paris!

Til Paris fra København

Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere

Til Paris fra Billund

Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere
Paris     nætter     Se mere

Hotel bell boy i uniform 768x472

Fem hoteller vi godt kan lide i Paris – og nogle tips til hvad man kan opleve i denne hyggelige by

Hotel Design Sorbonne, 3*** hotel med god beliggenhed i Sorbonne-området, og du kan sagtens spadsere ned til Notre Dame. Mange af de små hoteller i Paris er ret kedelige – men ikke dette. Hyggelig stemning.

Bestil Design Sorbonne her

Timhotel Montparnasse, 3*** hotel med en stemning hvor man virkelig føler man er i Paris. Fine værelser med god plads, der er kunst på væggene og bløde tæpper på gulvene. Ikke moderne stil, men nydeligt.

Bestil Timhotel Montparnasse her

Hotel Georgette, 3***hotel med supercentral beliggenhed midt i det hele: Centre Pompidou, Les Halles og Louvren ligger indenfor gåafstand. Individuelt indrettede værelser – meget flot gennemført stil

Bestil Georgette her

Legend Saint Germain, 3***** hotel med god beliggenhed i Montparnasse og meget flotte værelser i – måske lidt for meget for nogle – parisisk boutiquestil. Der er pejs i lobbyen og en afslappet atmosfære. En lille oase.

Bestil Legend Saint Germain her

Hotel de Vendome, 5***** luksushotel med superb beliggenhed lige ved nogle af byens dyrere butikker. Her betaler du for beliggenheden, men adressen bliver ikke meget bedre.

Bestil Hotel de Vendome her

 

Her er nogle ting du kan opleve i Paris

Far lidt vild! Hvis du går langs en af de store boulevarder eller kendte strøg, finder man oftest en spøjs lille café eller en butik man ikke havde forventet at finde ved at dreje fra og fare lidt vild. Hold en pause på et hjørne.

De fleste kigger forbi Moulin Rouge, og mange finder vej op til Sacre Coeur. Men bliv ved med at gå i den samme retning, så er du på et tidspunkt i den helt gamle del af Montmartre, som stadig føles lidt som en gammel landsby – og med et par vinmarker.

Tag en guidet rundtur, en af dem som ikke koster noget men der du forventes give lidt drikkepenge. Det er oftest valuta for pengene. Du skal bare google efter “free walking tour”.

Shopping: Det er umuligt at give et billede af alt man kan købe i denne by, men lad være med at shoppe langs Champs-Elysses. Se om du ikke kan finde en af de originale små hyggelige passager, som f.eks Galerie Vivienn.

Kultur? En visit til Louvren kan blive til et mareridt hvis du kommer til Paris når alle andre også er der – dvs næsten når som helst. Hvad med Rodin-museet eller gigantiske og superflotte Musee d´Orsay i stedet for?

Spis igennem! Ost, vin, brød, and, kylling, pizza fra Alsace, skaldyr, kager, pølser…og alt det andet. Nogle siger, at man får verdens bedste cous-cous i Paris.