Søg efter rejse
Gode hoteller i Prag

Gode hoteller i Prag

Prag er en by hvor de fleste ting ligger nemt at gå til, byen er ikke voldsomt stor og metrosystemet særdeles velfungerende.

Før murens fald i 1989 var byen allerede en yderst populær destination for rejsende både fra vest og øst, og heldigvis blev Prag ikke som f.eks Østberlin lavet om til en moderne kommunistisk by i beton. Nej Prag er hyggelig, med virkelig mange flotte huse fra de sidste 300 år, små gyder og stræder, masser af broer over floden Moldau og ikke mindst et overflod af restauranter som serverer skøn middeleuropæisk kost og det berømte pilsnerøl.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Prag. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Prag!

Til Prag fra København

Prag     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere

Til Prag fra Billund

Prag     nætter     Se mere
Prag     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Prag

Three Crowns Hotel, 4**** hotel med fin beliggenhed i centrum. Hyggelig gårdhave. Ikke et luksushotel men nydelig standard, hurtigt trådløst internet og lidt af et fund til de penge!

Bestil Three Crowns her

Mamaison Riverside Hotel, 5***** hotel med yderst central beliggenhed tæt på floden et (langt) stenkast fra Karlsbroen. Superflot lobby og hyggelig lille bar. Måske ikke fem ægte stjerner men stemningen er god og beliggenheden rolig.

Bestil Mamaison her

Eurostars Thalia, 5*****hotel i centrum tæt på Vaclav-pladsen. Moderne stil og lækkert indrettede værelser. Ikke nogle særlige faciliteter men med garanti gode rammer for storbyferien – ikke mindst fordi der er gåafstand til det meste.

Bestil Eurostars her

Grand Hotel Bohemia, 5***** hotel i klassisk stil. Her kan du fornemme hvordan stemningen var i Prag for 100 år siden. Der er højt til loftet, værelserne er flot indrettede og morgenmaden kan ikke skuffe den mest sultne mave.

Bestil Gran Bohemia her

Pachtuv Palace, 5***** hotel for dig som vil opleve noget anderledes. Der er mange forskellige værelser i dette gamle hus, nogle med romantiske senge og loftsmalerier, andre er mere moderne. Men beliggenheden er helt i top: 2 minutter fra Karlsbroen!

Bestil Pachtuv Palace her

Tips til hvad du skal opleve i Prag

Lad være med at spilde dine penge på taxa. Gå! Hvis du har virkelig trætte ben, snup en tur med det effektive metrosystem, som desuden er en superbillig måde at komme rundt i byen.

Tag dig tid at kigge forbi lidt for mange værtshuse og lokale pubber. Det er her, du møder den tjekkiske folksjæl, over en iskold Pilsner Urquell eller en af de mange andre skønne pilsnerøller.

Byens puls er floden. Snup en sejltur! Enten bare for at se byen fra vandsiden, eller for at spise middag. Der er masser af alternativer at vælge mellem.

Sulten? Spis aftensmad på hyggelige restauranten Klub Architektu, en rustik kælderrestaurant i den ældste bydel med lækker mad og seriøst store portioner. Schnitzel, knødel, sauerkraut…

Mere øl: der arrangeres forskellige pub-crawls med lokale guider, der virkelig ved hvor de små perler af værtshuse gemmer sig.

Undersøg om der ikke er koncert i en af de mange kirker og katedraler som ligger i centrum. Stemningsfyldt og en dejlig pause fra storbyen udenfor.

Skal vi ikke have en cocktail eller to? Kig forbi Bed Lounge, en ret trendy bar i centrum. Hvide sofaer, en masse puder at slænge sig i og blød musik.

Lyst til fastfood? Hvor underligt det må lyde, er Prag sammen med Paris en af de byer i Europa hvor du spiser billig og god mad fra…Vietnam.

Kaffe og en brandy? Nej ikke i Prag! Her er det Becherovka du skal smage, en sød og kanelsmagende aperitif. Lidt som Jägermeister men med en helt særlig smag.