Søg efter rejse
Gode hoteller i Riga

Gode hoteller i Riga

Riga er en af de storbyer som flere og flere opdager lige nu. Hyggeligt, billigt og masser af ting at opleve. Forestil dig en blanding af Tallinn, Visby på Gotland og god sjat tysk byggestil fra 1600-tallet plus lidt spor fra den kommunistiske periode – så har du fanget stilen og stemningen. Man spiser godt og billigt i Riga, og der er et overraskende stort udvalg af gode ølbarer. Riga har et eksplosivt natteliv, men også masser af hyggelige restauranter, små spøjse butikker og generelt meget hyggelige folk, der gerne vil vise sin by frem.

Her får du 5 forslag til hoteller vi godt kan lide i Riga. Hvis du vil se prisen for en samlet pakkerejse med fly, klik dig bare videre. Det er ikke alle hoteller som er ledige alle dage, men det er sjældent vi må melde alt udsolgt. Alle priseksempler er med flyrejse plus 3 nætter på det pågældende hotel. Men naturligvis kan du få flere eller færre nætter, det kan du nemt ændre når du søger videre. God rejse til Riga!

Til Riga fra København

Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere

Til Riga fra Billund

Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere
Riga     nætter     Se mere

Fem hoteller vi godt kan lide i Riga – og nogle tips til hvad man kan opleve i denne hyggelige by

Primo Hotel, 3*** hotel men pænt og nydeligt – og beliggenheden er god, sporvognen kører 100 meter fra hotellet, og med den er du i den gamle bydel på nogle minutter. Pæne værelser, fin lille morgenmad. Til de penge? Godt køb!

Bestil Primo Hotel her

Rixwell Elephant, 4**** hotel med beliggenhed ikke helt i centrum – til gengæld får du kæmpe morgenmadsbuffet, høj standard, pæne værelser og et wellness- og beautycenter hvor man kan blive forkælet til forholdsvis lave priser.

Bestil Rixwell Elephant her

Wellton Spa, 4****hotel i den absolute bymidte. Hotellet åbnede i 2013 så det er forholdsvis nyt, og her får du alle moderne faciliteter – og en stor pool i kælderen, boblebad og mulighed for at få massage eller en skønhedsbehandling.

Bestil Wellton Spa her

Royal Square, 5***** hotel med flot beliggenhed lige i centrum og med alle faciliteter man skal bruge. Høj standard og både bar og restaurant. Her betaler du lidt for beliggenheden – men hotellet er da superpænt.

Bestil Royal Square her

Bergs Hotel , 5***** hotel i designerstil i centrum. Kun 38 værelser, og du kan blandt andet vælge, hvilken slags pude du vil sove på. Yderst flot, gennemtænkt og skønt hotel. Fantastisk morgenmad og vi kan ikke sætte en finger på dette hotel.

Bestil Bergs Hotel her

Her er nogle ting du kan opleve i Riga

Centraltirgus er navnet på byens torvehaller. Men her sælger man ikke kun kød, fisk, grøntsager og russisk kaviar. Nej du kan også købe tøj og alt muligt andet. Tips: køb honning og syltede agurker med hjem.

Hvis du synes byggestilen Art Nouveau (eller Jugend som det hedder i Tyskland) er flot, kig forbi Musee Art Nouveau, som meget passande ligger ved gaden Alberta Iela, der er fuldt at flotte huse i netop denne byggestil.

Vi må ikke glemme historien: mange danskere ved ganske lidt om Rigas og Letlands historie, og landet blev jo faktisk først til et eget land i 1991. Vi anbefaler et besøg på “The Museum of the Occupation of Latvia” ved Raina Bulvaris. Ikke hyggeligt, men tankevækkende.

Tag med på en tur på cykel, eller en tur hvor man smager på lettiske retter og drikkevarer.  Der findes også en tur, hvor man tager ud til den pæne strand Jurmala.

Gå på pubcrawl – nattelivet er godt. Nogle adresser at finde vej til: La Belle Epoque, Milk Club, Teatra Bars, Ezitis Migla og for dig, der vil opleve hvor man forlystede sig i Riga for 40 år siden: Bufete Gauja, der ligner en russisk lejlighed fra lad os sige 1972.