Søg efter rejse
Her er de bedste strande på Bali

Her er de bedste strande på Bali

Når man tænker på Bali er det nok de fantastiske strande man først tænker på. Der er masser af strande at vælge mellem, og de er meget forskellige, få steder i verden har naturen været så opfindsom! Her finder du alt fra jomfruelige strande hvor du er helt alene til strande hvor der virkelig er gang i den med restauranter, aktiviteter og natklubber om aftenen. Da Bali har flere vulkaner er der også strande med sort lavasand. Der er både strande med rolige forhold for børnefamilier og steder hvor man virkelig skal holde i hatten med hård vind og store bølger.

Her er nogle af Balis bedste strande:

Nusa Dua Beach: Stort turistområde på sydsiden af Bali. Her ligger nogle af øens flotteste hoteller, og den flotte strand med det fine sand er perfekt for dig der leder efter behagelige badeforhold med ikke for store bølger. Her kan man også snorkle.

Sanur Beach: Denne strand ligger nord for Nusa Dua. Sanur er beskyttet af koralrev, så her er ikke nogle vilde bølger. Dette er en fin strand for dig som f.eks vil svømme, og børn trives også fint her. Kristalklart badevand og en hel del fisk at kigge på for dig der snorkler.

Kuta Beach og Legian Beach: Området ved disse strande er fyldt af folk og fest næsten døgnet rundt. Masser af barer, restauranter og en del shopping. Om aftenen og natten er der ofte beach party og mange unge mennesker i bevægelse. Måske ikke de smukkeste strande på Bali, men nok der hvor der sker mest.

Lovina Beach: Ligger på nordsiden af Bali. Her kan du opleve den flotte sorte lavasand. Stranden er oftest ret tom, og der er ikke specielt store bølger. Et fantastisk sted!

Seminyak og Canggu: Surfer-folket hænger ud her, og stemningen er laid-back. Store bølger og en hel del vind. Ligger ikke så langt fra Kuta Beach.

 

Rejser til Bali

Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere
Bali     nætter     Se mere