Søg efter rejse
Her er vinderen af konkurrencen

Her er vinderen af konkurrencen

Vi har en vinder!

Vinderen af Solfaktors store konkurrence “Rejsevenner” er fundet. Vi fik (og læste) mange hundrede ja måske tusinde bidrag fra lige så mange grupper. Til sidst havde vi en liste med ni finalister, men til sidst valgte juryen Andrew og hans gruppe. Det har været fantastisk at få læse hvad så mange mennesker fra Danmark, Sverige og Norge drømmer om at rejse til – tak til alle som var med. Det var ikke nemt at finde den endelige vinder.

Vi blev overraskede over at så mange drømmer om forholdsvis kendte destinationer – det er måske netop derfor de er så kendte: de tilbyder fine oplevelser. Thailand er det land flest drømmer om at rejse til, men både Gran Canaria, Tenerife og Mallorca er med på top-ti listen.  Andre steder som er populære er USA, Maldiverne og Australien – og her kan vi se, at man ofte vil på en lang roadtrip.

Vi vidste ikke om tendensen ville være, at man enten ville rejse alene eller kun sammen med sin partner, men virkelig mange af grupperne er forholdsvis store med alle familiemedlemmer, det halve kontor eller løbeklubben. Hyggeligt!

Her er gruppen som skal rejse til Bali – og de har 100.000,- at spendere på rejsen
Andrew Silverwood, 33 år fra Gøteborg
Cecilia Odén Thomson, 28 år fra Gøteborg
Malin Alegria, 31 år fra Hisings Backa
Bertil Alegria, 33 år fra Hisings Backa
Marita Moberg 53 år fra Sävedalen

Joakim Moberg 50 år fra Sävedalen

Andrew og Cecilia mødtes for syv år siden…

…da de var på backpacker-rejse i Australien.  Nu bor de i Gøteborg og har to børn: Koda på 6 og Sunny (fantastisk navn!) på 1,5 år.  Grunden til at de valgte Bali som destination, er at det længe har været et af de der steder de har drømt om, men ikke haft tid og penge til at gøre noget ved. Men nu kan de! Rejsen skal gennemføres i løbet af efteråret, og på Bali skal de cykle lange ture, gå i naturen, slappe af ved poolen på det (sandsynligvis meget pæne) hotel og lære at surfe.  Med på rejsen skal børnene, svigermor og svigerfar og børnenes gudforældre.

Da Fredrik fra solfaktors jury ringede Andrew for at fortælle om gevinsten, var han lige kommet hjem fra arbejde og var egentlig på vej over til børnehaven for at hente børnene – men det kom han så lidt for sent til ?

“Jeg blev så glad, at jeg bare skreg lige ud i luften” fortæller Andrew. “Da jeg fortalte om det på kontoret den næste dag, var der flere der ikke helt troede på mig, men nu hvor det er ude på nettet må de vel se at det er sandt – selv om det ER en vild gevinst”. Cecilia tilføjer: “Vi er med i en del forskellige konkurrencer, men denne var virkelig fantastisk at være med i – nok fordi vi vandt ;-)”.

Andrew beskrev sin rejse på denne måde:

“Vi vil surfe på verdens bedste bølger på Bali, som er et paradis for surfing. Vi skal besøge Monkey Forest ved kunstnerbyen Ubud. Vi vil opleve Balis kultur og se de fantastiske templer. Vi skal gå den lange tur på fire timer op til vandfaldet ved Sekumpul og nyde naturen undervejs”.

Derfor valgte juryen Andrew til at vinde de 100.000,-

“Andrew viser, at han virkelig har sat sig ind i hvad man kan opleve på en destination. På en fin og meget beskrivende måde og med mange detaljer inspirerer han juryens medlemmer til at genopleve en kendt rejseklassiker – i dette tilfælde skønne Bali. Hatten af for det!”

Men selv om du ikke vandt denne gang…

Mon ikke der kommer flere omgange af Rejsevenner-konkurrencen på et tidspunkt? Det spekulerer vi i hvert fald over. Og om ikke andet vil der være mange andre konkurrencer at deltage i her på solfaktor.dk. Hold også øje med den historie, vi bringer fra Andrews og gruppen rejse – de har lovet at skrive og tage billeder fra rejsen.

Tak for denne gang –

Solfaktor-juryen (Torbjørn, Ruth-Elin, Stefan, Solveig og Fredrik)