Søg efter rejse
Hvornår skal man rejse til Thailand

Hvornår skal man rejse til Thailand

Thailand er ikke bare et stort land, det ligger i flere forskellige klimazoner. Resultatet er at landets forskellige dele har meget forskelligt vejr, og regnperioderne falder forskelligt. Det er ikke helt nemt at holde styr på, så derfor lavede vi denne lille guide. Naturligvis kan det også falde lidt regn når det ikke burde, men her får du i hvert fald lidt generel information!

I løbet af foråret..

Fra marts til maj er der højsæson for rejser til det sydlige Thailand (Phuket, Khao Lak, Krabi og øerne i Phangnga-bugten) og til byerne Koh Samet, Pattaya, Koh Chang og til Koh Samui. Sidst i foråret dvs i maj er netop Koh Samui meget populært, her er behagelige temperaturer og mange solrige dage. Hua Hin og Cha Am er også gode destinationer at rejse til i foråret, men da disse ligger på fastlandet vil det være varmere her, ofte helt op mod de 40 grader, og solen vil være meget stærk.

I løbet af sommeren..

Koh Samui er den mest populære destination om sommeren. Man kan regne med blå himmel og ikke for meget vind. Dette område har nogle af Thailands bedste steder for at dykke og snorkle, og helt specifik øen Koh Tao er kendt for sit fine vand og mangfoldige flora og fauna. Hvis du skal til Koh Samui fra juni til august anbefaler vi at du bestiller tidligt – her bliver ofte helt fyldt op.

I løbet af efteråret…

De fleste steder i Thailand er der en hel del regn fra september til november. Hele den sydlige del og Koh Samui er specielt udsatte, men det skal dog siges, at man nogle dage kun oplever korte men meget intensive regnskyl som drukner det hele i en time eller to, og så forsvinder regnen og solen titter frem igen. Ude på havet kan det blæse kraftigt, og det kan betyde, at færgetrafikken ud til Phi Phi-øerne holder pause – kort eller længere. Dine bedste muligheder for godt ferievejr i Thailand i efteråret er ved Hua Hin og Cha Am, her er der flest soltimer i efteråret siger statistikken. Tips: hotelpriserne er lave i efteråret i Thailand, her kan du ofte bo flot til næsten ingen penge!

I løbet af vinteren…

Det bedste tidspunkt at rejse til Thailand er fra november til marts. Næsten hele landet har tørt klima, luftfugtigheden er ikke specielt høj og solen skinner oftest fra en skyfri himmel. Både den sydlige del af Thailand og de centrale dele er fine destinationer at rejse til. Koh Chang er en ø, mange også vælger.

 

Priseksempler til Thailand

Hua Hin     nætter     Se mere
Hua Hin     nætter     Se mere
Cha Am     nætter     Se mere
Cha Am     nætter     Se mere
Pattaya     nætter     Se mere
Pattaya     nætter     Se mere
Phuket     nætter     Se mere
Phuket     nætter     Se mere
Koh Samui     nætter     Se mere
Koh Samui     nætter     Se mere
Khao Lak     nætter     Se mere
Khao Lak     nætter     Se mere
Bangkok     nætter     Se mere
Bangkok     nætter     Se mere

Hvorfor har I ikke nogle afrejser fra Billund?

Når vi bygger vores rejser gør vi det med rutefly eller så “lejer” vi os ind hos de charterselskaber som har ledige pladser i flyene. Fra Billund er der ikke mange afgange direkte til Thailand vi kan bygge rejserne på, desværre. Du skal enten til København eller med f.eks KLM til Amsterdam for at at så flyve videre. Men: vi kan sagtens bygge dette “bag kulisserne” så ring hjertens gerne til os på 89 88 23 56 så ser vi, om vi ikke kan lave en god rejse til din favoritdestination i Thailand alligevel!