Søg efter rejse
Med solfaktor og Lufthansa - flyv billigt fra Hamburg

Med solfaktor og Lufthansa - flyv billigt fra Hamburg

Der er masser af grunde til at snuppe rejsen fra Hamburg! Lad os sige du skal køre fra Herning, så er der 343 km til Hamburg og til København 309 km, men til Hamburg er der ingen broafgift. Husk du kan handle stort ind på vejen hjem ved grænsen, fyld bilen op med slik, sodavand og øl. Det er forholdsvis billigt at parkere ved Hamburgs lufthavn, 14 dage koster ca 600,-.

Se nogle destinationer hvor du flyver godt og bekvemt med Lufthansa. Alle priser er tur/retur og inkluderer alle flyskatter. og selv når du flyver på de kortere router er der alltid en lille forfriskning eller snak undervejs. På de lange router til f.eks USA eller Asien, kan du regne med solide måltider og gratis drikkevarer undervejs.

Lidt om Lufthansa

Lufthansa er at af verdens absolut største flyselskaber, grundlagt i 1926 og med omkring 282 fly i flåden. Man flyver til 215 destinationer over hele kloden, og er desuden medlem af Star Alliance, dvs i familie med f.eks SAS, Thai Airways, United og Singapore Airlines. Når du flyver med Lufthansa og de andre medlemmer af Star Alliance optjener du bonuspoints, eller Miles & More som Lufthansas eget bonusprogram hedder.