Søg efter rejse
Qatar Airways-kampagne i business class

Qatar Airways-kampagne i business class

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Nu kan du opleve hvordan det er at flyve business class med Qatar Airways – og det er en business class som flere gange har vundet internationale udmærkelser. Priserne er naturligvis højere end hvis du valgte at flyve i økonomiklasse, men så får du også en meget eksklusiv oplevelse. Maden er ekstraordinær, udvalget af drikkevarer i topklasse, servicen af højeste kvalitet hele vejen igennem. På alle afgange fra Kastrup vil du flyve i en af selskabets nye Boeing 787 Dreamliner-maskiner, og det betyder, at du flyver i en af de mest rummelige kabiner der findes. Fra alle sæder har du direkte adgang til midtergangen, og dit sæde kan justeres til en helt flad seng – du sover lige så godt som hjemme i din egen seng.

Hvis du bare én gang i livet vil teste hvordan det er at flyve ekstra godt, ville vi give dig muligheden her – dette er ikke noget vi annoncerer på facebook eller lægger på websitet, men sender kun til dig, som har valgt at modtage vores nyhedsbrev.

Her er nogle priseksempler fra Kastrup tur/retur i Qatar Airways business class – flyskatter er naturligvis inkluderet:

BANGKOK:     DKK 9.079,-
SINGAPORE:  DKK 11.438,-
MALDIVERNE DKK 12.575,-
DUBAI DKK 8.209,-
SYDNEY DKK 15.169,-
HO CHI MINH CITY 11.079,-

DELHI DKK 9.029,-

 

Billetterne kan ikke bestilles online, men skal bestilles manuelt.
Udfyld denne formular, så kontakter vi dig, eller ring til os mellem 10:00 og 12:00 og mellem 13:00 og 15:00 på 89 88 15 58.

Hvis du bruger formularen, skriv venligst destination, antal personer og ønskede rejsedatoer. Der er mange flere destinationer end lige dem vi har nævnt her – skriv så får du et bud på hvad din billet i business class kan bestilles for.

Betingelser

Du skal bestille senest den 5. september. Rejseperiode er fra 15. september og frem 30. juni 2017 – dog gælder dette tilbud ikke i perioden over jul og nytår. De viste tilbud er når to eller flere rejser sammen.

Hvis du gerne vil flyve med Qatar Airways i økonomiklasse, er der gode tilbud her – også her skal du bestille senest den 5. september.