Søg efter rejse
Rejs til Costa de la Luz med SOLFAKTOR

Rejs til Costa de la Luz med SOLFAKTOR

Nyt! Nu kan du rejse til Costa de la Luz med SOLFAKTOR.

Costa de la Luz er en lidt «hemmelig» destination for de fleste danskere.  Det er den kyst, som ligger vest for Gibraltar og op til grænsen til Portugal. Her kommer ikke lige så mange udenlandske turister som til f.eks Costa del Sol, priserne er lidt mere behagelige og her er masser af plads på de laaaaange strande.

Du flyver til Sevilla, som er en oplevelse i sig selv. En fantastisk storby, med alt du kan ønske dig af shopping, gastronomi og ting at opdage. Måske vælger du at blive i et par dage her, før turen går ned til kysten – turen tager ca. 4 timer i bil.  At leje bil anbefales absolut, og generelt er billeje billigt i Spanien.

Hvor skal vi bo?

Nede ved kysten er der mange forskellige byer at vælge mellem. Måske bor du i den lille storby Huelva, hvor der bor ca. 150.000 mennesker. Eller en af de forskellige byer langs kysten som Matalascanas, Cartaya, Chipiona, Islantilla eller Mazagon. Prøv at google de forskellige byer, og se hvad der passer dig bedst.

En ting er sikker: her er masser af skønne strande, klimaet er varmt til langt ind i efteråret og du får meget for pengene.

Hos os vælger du selv, hvilke ekstra services du vil betale for som f.eks hvor meget bagage du vil have med, om du vil have transfer inkluderet i prisen og hvilke forsikringer du skal bruge. En ting er dog altid inkluderet: vores hurtige og gode kundeservice!

Fra København til Costa de la Luz

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere
    nætter     Se mere