Søg efter rejse
Rejser til Lanzarote

Rejser til Lanzarote

Lanzarote er en af De Kanariske Øer. Her kan du vælge mellem en række fine feriebyer med fine strande, og så skal du opleve øens nationalpark hvor der er vulkaner og fantastisk natur.

Lanzarote er den mest østlige af de Kanariske Øer, og denne vulkanø har sin helt egen stil som du ikke finder mange andre steder på kloden. Lanzarote har velholdte feriebyer, mange fine strande og ofte hoteller af høj klasse. Hvis du vil være tæt på shopping, natteliv og forlystelser skal du vælge Puerto del Carmen. Her ligger barer, butikker og restauranter i massevis langs den hyggelige strandpromenade.

Eller vælg  Playa Blanca (“Den Hvide Strand”) som ligger på øens sydkyst. På trods af den moderne turisme er der stadig en del af den originale stemning tilbage fra den gang man levede af fisk og ikke turister. Hvis du vælger denne del af Lanzarote er du også tæt på de fine strande ved Papagayo. Ved Costa Teguise er stilen mere moderne og familievenlig, og dem der rejser til Lanzarote for at spille golf eller windsurfe vælger ofte denne del af øen.

Her ser du nogle priseksempler. Klik dig videre for at søge efter dine ønskede rejsedatoer og for at vælge hotel.

Lanzarote fra København

Lanzarote     nætter     Se mere
Lanzarote     nætter     Se mere
Lanzarote     nætter     Se mere

Lanzarote fra Billund

Lanzarote     nætter     Se mere
Lanzarote     nætter     Se mere
Lanzarote     nætter     Se mere

Strandbilde på Lanzarote - Kanariøyene

Mere om Lanzarote

Historie

Det siges at Lanzarote var den første af øerne hvor der boede folk, måske allerede for 3000 år siden. Romerne var i hvert fald forbi omkring 300 e.kr men det var først fra for 1000 år siden at der kom fast bebyggelse på Lanzarote. Der har både været araber og soldater fra det (tyrkiske) osmanniske imperium på Lanzarote (1600-tallet) men de Kanariske Øer blev mere og mere spanske – og gjort til en del af Spanien i 1927. Lanzarote har gennem historien blevet ramt af både ekstrem tørke og vulkanudbrud, hvilket kan ses i landskabet.

Klima

Lanzarote har ørken-klima og her falder så meget lidt regn. December er den måned hvor det kan regne mest, men i gennemsnit kun 4 dage per år. Det er aldrig ekstremt varmt og heller ikke specielt koldt. Temperaturen ligger på mellem 20 og 30 grader året rundt. Man kan sagtens rejse til Lanzarote om sommeren, men højsæsonen er fra november til april.

Strande

Puerto Del Carmen: Her ligger nogle af Lanzarotes bedste strande. Roligt vand, perfekt for børn.
Playa Blanca: Strande så langt øjet kan nå. Fint sand.
Teguise: Lange, hvide strade og ikke så mange bølger. Men det kan alligevel blæse en del.
Tinajo: Et af Europas bedste steder for windsurfing og surfing, masser af høje bølger og vind. Det bedste sted for vandsport på Lanzarote.

Papagayo: Flotte strande med fint sand, og med høje klipper som baggrund. Flot natur og nok øens smukkeste strand..

Shopping

Alle turistområder på øen har lidt shopping, men den bedste shopping finder du i Puerto del Carmen. Der er marked om søndagen i Teguise, og i Arrecife som er det politiske og kommercielle centrum finder du de internationelle kæder og spanske varehuse. Og hvad skal man købe med hjem fra Lanzarote? Mojo-sauce, spansk brandy, krydderier, taxfree parfume, tasker, sko og måske en lavasten!

Oplevelser

På Lanzarote er det mest sol og strand som lokker, men der er også andet: vulkanudflugter, windsurfing, golf, nationalparken Timanfaya, snorkling og dykning og tennis. Lanzarote fungerer også perfekt for dig som vil cykle en lang tur eller løbe.