Søg efter rejse
Rejser til Samos

Rejser til Samos

Samos er en græsk ø i den østlige del af det Ægæiske Hav. Samos har en lang og spændende historie, så her er mange ting at se og opleve – og så gør det jo ikke noget, at Samos er den perfekte ferieø med flotte strande og afslappet atmosfære. Her er vores miniguide til hvad du kan se og opleve på Samos:

Heraion er et tempel fra 700-tallet f.Kr som med sine over 100 søjler var et af Grækenlands flotteste. Selv i dag er området imponerende. Heraion er optaget på Unescos-verdensarvslisten. Samos mest populære område for turister ligger ved Pythagorion. Den charmerende lille by har en hyggelig havnepromenade og en af Samos fineste strande ligger desuden her.

Hvis du er romantisk anlagt vil du elske Kokkari, en gammel fiskerlandsby som nu har hyggelige restauranter og ikke for store hoteller. Mange af hotellerne er drevet af familier fra Samos, og er kendte for god stemning og gode køkkener.

En by hvor der sker lidt mere end i Kokkari er Vathi. Her får du både by og strand, butikker og forlystelser. Der er gang i den om sommeren, dog uden at det bliver lige så hektisk som på f.eks Kos eller Rhodos. Samos ligger ikke mere end halvanden time med båd fra Tyrkiet, og det er populært at tage en dagstur over til den tyrkiske ferieby Kusadasi. Det eneste du skal huske er at tage dit pas med, men der er ingen krav til visum eller andre formaliteter.

Samos er øen for dig, der vil have fine strande, hyggelige hoteller og masser af ting at opdage på ferien. Samos passer både for par, børnefamilier og seniorer. En skøn ø!

Til Samos fra København

Samos     nætter     Se mere
Samos     nætter     Se mere

Til Samos fra Billund

Samos     nætter     Se mere
Samos     nætter     Se mere

Til Samos fra Aalborg

Samos     nætter     Se mere
Samos     nætter     Se mere