Søg efter rejse
Rom pakkerejser fra Danmark

Rom pakkerejser fra Danmark

Den evige by og den perfekte destination for ultimativ hygge på en weekendrejse, kort eller lang. Her spiser du godt, shopper, føler historien tæt på og ikke mindst kommer tæt på det skønne kaos, som er Rom. Den perfekte by til at gå på opdagelse, holde pause på en lille cafe, smage på kaffen og den lækre is og det lokale køkken, som smager af salvie og hvidvin fra Frascati.

Hvad skal man opleve i Rom?

Du skal opleve byens store seværdigheder: Colusseum, Palatinerområdet, Fontana di Trevi og Pantheon. Dette gør man bedst på gåben og ved at køre med metroen. Vi har samlet nogle flere tips forneden – du kan sagtens bruge flere dage på at bare se de mest vigtige ting i Rom. Men husk at give dig tid til at også opdage det ægte Rom, der hvor folk lever her-og-nu.

Alle tilbud er for fly + hotel i forskellige rejselængder. Husk – du kan altid ændre hotelstandard, afrejsedage og periode. Klik for at søge videre efter dit hoved.

Til Rom fra København

Rom     nætter     Se mere
Rom     nætter     Se mere
Rom     nætter     Se mere

Til Rom fra Billund

Rom     nætter     Se mere
Rom     nætter     Se mere
Rom     nætter     Se mere

Rom oversigtsbillede

Mere at læse om Rom

Spise og drikke i Rom

De siger jo, at den bedste pizza spises i Napoli, men de kan da også lave en fornuftig pizza i Italiens hovedstad! Det man skal er at snuppe en hurtig espresso ved skranken på en lokal café, at sidde ned er dyrere, og et ægte aftenmåltid i Rom er f.eks Saltimbocca a la Romana (kalverullader med salvie og pancetta, italiensk bacon) med en flaske hvidvin fra Frascati og naturligvis Una coppa di Gelato. Italiensk is er med rette verdensberømt.

Kultur og kunst

OK, hvor starter vi? Hele byen er et stort museum. Men kig gerne forbi Museo Borghese med kunst fra bl.a Rafael, Rubens, Caravaggio, Coreggio og Tizian. Vatikanet skal nævnes, men kom gerne i løbet af ugen hvor der er mindre køer. Musei Capitolini er for dig som f.eks vil se klassiske romerske skulpturer, og Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia skal du besøge hvis du vil vide mere om det folkeslag som kæmpede om magten over Italien (som ikke fandtes som land endnu) for 2500 år siden – etruskerne.

Shopping i Rom

Mode i Italien kommer ikke kun fra Milano. Valentino, Bulgari, Fendi, Laura Biagiotti, Gattioni og Brioni kommer alle fra Rom, og langs Via dei Condotti finder du disse modehuse og mange flere fra hele Italien. I Rom kan du købe lækkert tøj, sko, møbler, ting til hjemmet, vin, mad, kaffe…

Hvis du vil vide mere om destinationen og se flere billeder fra Rom, brug vores gratis guide.

Rejseguide om Rom her