Søg efter rejse
SOLFAKTOR - MARRAKECH

SOLFAKTOR - MARRAKECH

Marokko ligger i Afrikas nordvestlige hjørne, og her ligger flere skønne byer og steder. Du kan flyve direkte til eksotiske Marrakech fra Kastrup, og nogle få timer fra Danmark ligger det store eventyr og venter dig.

Marokko er et skønt miks af strande, ørken, bjerge, baserer, orientalsk kultur og fine seværdigheder. Alt dette blandet sammen med en portion europæisk indflydelse gør landet til noget af det mest sjove og uventede man kan finde få timer fra Danmark. Og klimaet? Varmt og med masser af sol året rundt! Marokko er et fint alternativ for dig som vil opleve både strand og storstad – og som vil have valuta for pengene. Du kan rejse til Marrakech hele året, og fra oktober er der hele tre fly hver uge – hvad med at holde efterårsferie her?

Forneden ser du nogle priseksempler på hvad en rejse med fly og hotel til spændende Marrakech koster med forskellige slags hotelalternativer. Som du kan se, er luksus billigt! Alle priseksempler er med en uges ophold, men du kan naturligvis rejse som du har lyst til – 4, 10 eller 13 dage. Bare vælg og find dine datoer!

 

VIRKELIG FINE HOTELLER TIL LAVE PRISER – FORKÆL DIG SELV

Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere
Marrakech     nætter     Se mere

Kvinde i pool Marokko

Designerhoteller, hippe folk og store oplevelser

Marrakech er kåret til en af de smukkeste byer i verden, og den oser af tradition, men også af modernitet og kultur. Du møder en orientalisk by med eksotiske træk, som hentet fra 1000 og 1 nat. Indenfor den rød-rosa bymur venter dig en duft af mad og krydderurter og tobak, der er slangetæmmere, mavedansere og ikke mindst folk som vil sælge dig det du virkelig behøver – og det hele i en skøn blandning!

Byen er delt ind i to områder. Ville Nouvelle er en moderne bydel med brede og moderne gader, lækre restauranter og shoppingcentre. Kontrasten er desto større til den gamle del af byen – Medina. Med sine labyrinter af basarer og gyder føles det som at rejse mange hundrede år tilbage i tiden. Pladsen Djemaa El-Fna er hjertet i Medina, og om aftenen forvandles hele dette kæmpe torv til en sand fest og en kæmpe udendørs restaurant med akrobatiske shows, musikere, spisesteder og lidt mere.

I Marrakech finder du noget af det bedste og mest spændende indenfor hvad et hotel kan give dig af oplevelser og komfort. Og foruden luksushoteller, boutiquehoteller og spahoteller venter dig cool butikker, restauranter, barer og et natteliv som er kendt for at tiltrække folk fra hele verden. Denne by er bare perfekt for dig som vil opleve noget nyt og spændende sammen med dine venner, med familien eller med din partner.

Det er forholdsvis billigt at bo virkelig godt i Marrakech! Mange hoteller har faciliteter som store flotte swimmingpools, spa, arabisk hamam, massage, dampbad og masser af flere lækre ting – men du betaler som hvis du boede på et almindeligt hotel ved Middelhavet. Ofta kan du få en uge med fly tur retur og ophold på 4**** hotel fra ca 3.000,-. Og hvis du er til aktiv ferie, kan vi bare nævne det gode udvalg af golfbaner, eller muligheden for at tage en udflugt med jeep eller på gåben.

Må vi give et tip? Kig forbi den berømte Nikki Beach. Her i Marrakech kan du besøge denne kendte beach club, som tilbyder luksus og et miljø som bare skal opleves. Nikki Beach opsøges af kendte og ukendte folk fra hele verden for at spise frokost, slikke sol, bade og feste til solen går ned.

Er du i Marrakech bør du også kigge forbi byen Essaouria, med en historie tusindvis af år tilbage i historien. Et besøg her er som at vandre gennem historien fra oldtiden gennem dengang Rom bestemte over verden, og frem til vore dager. Byen har også en berømt hippiefortid! Her har Frank Zappa, Jimmy Hendrix og Janis Joplin holdt ferie. Gennem hele middelalderen var Essaouria desuden en af de mest frygtede pirathavne – bare det. Idag er byen – den hvide by – en sol – og feriedestination med fine strande og med et fint marked. Medinaen, handelspladsen, er optaget på  UNESCOs “World Heritage” liste, og bydelen stammer fra 1700-tallet.

Madkultur

Maden smager både af Nordafrika og lidt af Frankrig. Her er både traditionelle retter og internationale restauranter, fastfood i gaden og fornemme spisesteder med udsøgte vine. Og så er det billigt! Vælg en billig lokal biks den ene dag, og noget mere dyrt den næste. Men lækkert og godt er det.

Shopping!

Har du handelstalent? Så kan du virkelig få udløb for dine evner i de eksotiske basarer. Du får meget for pengene hvis du køber smykker, læder, tæpper, sjove og flotte lamper, kunst, sko og keramik. MEN du skal prutte! Det er en del af fornøjelsen. Og hvis du er på jagt efter efter den nyeste mode, kan du også finde et stort udvalg af ting både til dam og herre.

Ting at opleve i Marrakech

  • Føl dig som Aladdin, og bo i en Riad. En Riad er et gammelt hus, med en åben plads i midten. Lækkert!
  • Besøg en af de landsbyer som ligger oppe i Atlas-bjergene (Asni, Amizmiz, m.fl).
  • Shop løs i en af de mange basarer. Køb krydderurter, sko, kashmir, keramik, ting til hjemmet og masser af flere ting…!
  • Besøg den velbevarede Saadian Tombs, som er et minde fra Sultan Ahmad al-Mansur fra slutningen af 1500-tallet.
  • Koutoubia-mosken er en af byens pejlemærker, og om aftenen bliver den lyst op. Flot!
  • Majorelle Gardens er en park med flotte planter, kaktusser og et lille museum, Museum of Islamic Art.
  • Bo ved berømte Nikki Beach Club og nyd livet sammen med de kendte – og dem som gerne vil opføre sig som de kendte.