Søg efter rejse
Tilbud til Aruba og Cancun, Mexico

Tilbud til Aruba og Cancun, Mexico

Hvad med at snuppe en eksotisk ferie til Cancun i Mexico eller Aruba? To skønne destinationer hvor du alltid får gode tilbud hos os. Du flyver oftest med KLM eller Air France fra København eller Billund, og kan vælge mellem masser af lækre hoteller. Alle priseskempler er på 1  eller 2 uger, men du kan naturligvis få 5, 8, 12 eller 17 nætter – klik dig bare videre og lav en ny søgning på den ønskede rejseperiode og hvilken dato du vil rejse.  Hvis du vil have lidt hjælp, er du mere end velkommen til at ringe til vores eksperter på eksotiske ferier på 89 88 23 56 – det koster naturligvis ingenting.

Aruba er den lille, let eksklusive hyggelige solsikre ø med stærke bånd til Holland i den sydøstlige del af Caribien, og Cancun er Mexicos største ferieparadis med kilometerlange hvide strande, høj standard og masser af ting at opleve. Læs gerne mere om de to destinationer lidt længere ned på siden. En del af de hoteller i Cancun vi tilbyder ligger ude på superhyggelige Isla Mujeres, en ø lidt udenfor Cancun. Drømmeferie!

 

Til Aruba fra København

Aruba     nætter     Se mere
Aruba     nætter     Se mere
Aruba     nætter     Se mere
Aruba     nætter     Se mere
Aruba     nætter     Se mere
Aruba     nætter     Se mere

Til Cancun fra København

Cancun     nætter     Se mere
Cancun     nætter     Se mere
Cancun     nætter     Se mere
Cancun     nætter     Se mere
Cancun     nætter     Se mere
Cancun     nætter     Se mere

Eagle Beach Aruba

Yucatàn-halvøen i Mexico ligger ud til det caribiske hav, og her får du hvide strande med fint sand, fantastisk badevand, herligt klima året rundt og hoteller af høj standard. Dette er Mexicos største feriested, og her findes både Starbucks, masser af barer og alt havd feriehjertet kan forlange, men også forbavsende billige restauranter med mexikansk gastronomi som du aldrig har smagt det før. Og hvilke solnedgange! Cancun passer faktisk fint til alle, fra børnefamilien til de unge som vil gå i byen og til dem som vil have fred og ro – der er masser af plads. Selve hotelzonen i Cancun er 8 kilometer lang. Du kan vælge både hoteller med og uden all Inclusive.

I centrum af hotelzonen ligger forlystelsesområdet med mange barer, diskotek og restauranter, der findes nogle shoppingcentre og (indrømmes!) en hel del tingel-tangel. Der er masser af aktiviteter på stranden og i vandet. Hvis du vælger at bo på Isla Mujeres er udvalget af forlystelser mindre, men stemningen til gengæld lidt mere rolig. Generelt er højsæson fra december til juli, men det er næsten lige varmt året rundt, så hvis du rejser før december får du virkelig valuta for pengene. Hotellerne holder oftest høj standard, og værelserne er overrraskende store, ofte er der plads til 4 personer i to dobbeltsenge – perfekt til børnefamilier.

Aruba er en ø med stærke bånd til Holland, og den ligger helt i det sydøstlige hjørne i Caribien. Dette betyder at Aruba ikke rammes af orkaner og storme, og øen er virkelig solsikker. Du kan rejse hertil hele året. Aruba er en forholdsvis lille ø, og de fleste turister vil du finde i området ved Palm Beach og Eagle Beach, to strande som mødes ved en odde. Det er her du finder de klassiske hvide strande som Caribien er så kendt for. Vandet er azurblåt og holder fin badtemperatur året rundt. Om aftenen samles mange på restauranterne og barerne ved Palm Beach, og her spiser du godt fra alverdens køkkener. Aruba opleves som meget velorganiseret og ordentligt, og kriminaliteten er næsten ikke-eksisterende. Man kan sågar drikke vandet fra hanen, øen har et moderne vandrensninganlæg, og Aruba har stor fokus på netop miljø og bæredygtighed.

 

Priser