Rejser til Primorsko

I det sydøstlige Bulgarien ligger byen Primorsko på en lille landtange, som stikker ud i Sortehavet. På landsiden er byen omgivet af naturreservater sig i form af store skove, der indbyder til vandre- og cykelture. Den største naturattraktion er dog ubetinget de fantastiske, lange strande, hvis gyldne sand strækker sig ud langs bugterne på begge sider af Primorsko.

Her er mulighed for at leje solsenge og parasoller, men vil du nyde solen på langs, er det heller ikke svært at blot bare at finde en plads på det bløde sand. Særligt hvis du bevæger dig lidt væk fra den mest bynære del af strandene, tynder det hurtigt ud i badegæster, så du kan nyde det afslappende strandliv i fred og ro.

Slå du dig ned på stranden nær selve byen, er der adskillige strandbarer og caféer inden for kort rækkevidde, hvor du kan få forfriskninger og stille sulten i løbet af dagen. På en billig rejse til Primorsko får du også gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Her er udlejning af udstyr og mulighed for at modtage undervisning i windsurfing.

Restaurant- og natteliv

Går rejsen til Primorsko i de solrige sommermåneder, kan du meget vel ende med at bruge det meste af ferien nede på de tillokkende strandene. Bevæger du dig alligevel op i byen, finder du her en bred vifte af restauranter og caféer med noget for alle på menuen. Der er naturligvis også rig mulighed for at få en lækker isvaffel, når du trænger til at køle lidt ned.

Primorsko har omkring 3.500 faste indbyggere, og selvom befolkningen vokser betragteligt hver sommer, er det ikke nogen storby. Takket være turismen er der alligevel et ganske godt udvalg af butikker og små supermarkeder, der kan dække de fleste af rejsens behov. Det gælder også nattelivet.

Denne del af Bulgariens Sortehavskyst er ganske vist ikke ligefrem berømt for sit natteliv. Sammenlignet med for eksempel Sunny Beach, der ligger omkring 85 kilometer længere nordpå, er Primorsko da også noget mere afdæmpet. Det er af samme grund i højere grad et miks af unge, par og børnefamilier, som rejser hertil. Der er dog nok barer og klubber til, at du kan udnytte de lune sommernætter, hvis du ønsker. Eller måske skal aftenen blot sluttes af med en romantisk spadseretur ad den lange kystpromenade?

Rejser til Bulgarien

Læs mere om Bulgarien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Bulgarien her

Hoteller i Primorsko