Hotelanmeldelser af Margarita Napa Apartments

Læs personlige anmeldelser af Margarita Napa Apartments som ligger i Ayia Napa. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Solfaktor. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Margarita Napa Apartments. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Solfaktors gæstebedømmelser

Baseret på 1 anmeldelser
8,7

Fin lejlighed i tæt på alt

Fin lejlighed med eget the-køkken, badeværelse og altan. Lejligheden ligger centralt i gå afstand til strand, skulpturpark, indkøbsmuligheder og busstoppesteder. Personalet er virkelig flinke og hjælpsomme. Vi kunne benytte poolen på søsterhotellet ikke lang fra lejligheden. Det eneste negative var at vi skulle betale ekstra for aircondition, men det fik vi ikke brug for. Generelt et fint sted som jeg ikke ville have noget imod at bruge igen en anden gang.
Ayia Napa som feriedestination
Fin destination med lækre strande. Vi var på afslapningsferie og her var Aiya Napa perfekt. Vi kunne gå til skulpturparken og tage bussen til bl.a. Larnaca. Der er masser af byliv hvis man er til det og mange forskellige restauranter.
Margarita Napa Apartments
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Selve indkvarteringen
Dobbeltværelse
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi