Rejser til Sharm el Naga

Sharm El Naga er berømt for sit farverige koralrev, som du kan udforske på dykkerture eller bare med snorkel direkte fra stranden. Du kan naturligvis også bare vælge at nyde det krystalklare hav på badeture eller slikke sol oppe på stranden. Bestiller du en af de billige rejser til Sharm el Naga her på Solfaktor, får du med andre ord perfekte betingelser for en oplevelsesrig badeferie i Egypten.

Dette lille feriested ligger ved Rødehavet omkring 40 kilometer syd for Hurghada, et af Egyptens mest populære rejsemål. Til sammenligning er Sharm el Naga (endnu) meget mindre og har ikke på samme måde et egentlig byliv. Ønsker du at bo tæt på strand og hav i fredelige omgivelser er Sharm el Naga derfor et godt alternativ.

Her kan du nyde samme subtropiske ørkenklima med masser af solskinstimer året rundt. Er du træt af de lave temperaturer og vintermørket, er det perfekt at søge tilflugt i Sharm el Naga. Faktisk synes mange, at vintersæsonen er det bedste tidspunkt at rejse hertil på. Da er temperaturerne behageligt lune uden at det bliver så hedt, som det ofte er midt på sommeren i Egypten.

Udflugter

Har enestående oplevelser under havoverfladen høj prioritet for dig på ferien ved Det Røde Hav, er det helt rigtigt at vælge en rejse til Sharm el Naga. Faktisk er dette lille feriested med den fine strand og det flotte koralrev et yndet udflugtsmål fra de andre destinationer i området, når der skal dykkes eller snorkles.

Bor du her, kan du omvendt selv tage på udflugter for at udforske mere af landet. Vil du for eksempel gerne opleve et lidt mere autentisk egyptisk byliv, kan du tage en tur til Hurghada. Her er der bedre shoppingmuligheder og et rigt restaurantliv. Er du historisk interesseret, kan en dagsudflugt til faraoernes gamle hovedstad, Luxor, anbefales. Her vil du mærke historiens vingesus, når du udforsker Kongernes Dal, Tutankhamons grav og de smukke templer.

I søgemaskinen her hos Solfaktor finder du de billigste rejser til Sharm el Naga. Vi har nemlig gjort det nemt at sammensætte en pakkerejse med både flybilletter og hotel til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Tjek udvalget nu og sikr dig en billig badeferie med masser af sol og sand!

Rejser til Egypten

Læs mere om Egypten og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Egypten her

Hoteller i Sharm el Naga