Rejser til London-regionen

Oprindeligt blev navnet London kun brugt om den gamle bykerne. I dag kaldes denne for City of London, mens London i normal tale omfatter det meste af den moderne metropolis, som dækker det meste af London-regionen.

Geografisk udgør City of London således blot en lille brøkdel af Greater London, der i alt dækker et areal lidt større end Lolland. London har med andre ord for længst bredt sig langt uden for dens gamle kerne. I dag inkluderer London-regionen både City of London, der blev grundlagt af romerne, samt yderligere 32 bydele, som er kommet til siden. Hele regionen har tæt på 9 mio. indbyggere.

En stor del af de millioner af turister, som hvert år rejser til London-regionen, når aldrig ret langt uden for centrum. Her er da også ufatteligt meget at se med verdensklasses museer, gallerier, monumenter og historiske bygninger. Udover City of London inkluderer de centrale bydele for eksempel Covent Garden, London Bridge, West End og Chinatown.

Masser af oplevelser venter dig uden for centrum

Rejser du til London-regionen, kan det dog også anbefales at udforske de mere ydre bydele. Bevæger du dig længere ud mod vest, finder du for eksempel de stemningsfulde velhaverområder Notting Hill med de ikoniske pastelfarvede huse og livlige markeder samt Kensington, hvor du kan bruge timevis på at udforske det berømte naturhistoriske museum eller det smukke palads i Kensington Gardens.

I den modsatte, østlige del af London-regionen har Stratford gennemgået en gevaldig opblomstring siden bydelen var vært for de olympiske og paralympiske lege i London 2012. Her kan du shoppe amok i et af Europas største indkøbscentre med over 250 butikker eller suse en tur ned ad ArcelorMittal Orbit, verdens længste, højeste og hurtigste tunnelrutsjebane.

Til en sjov aften i byen er den sydlige bydel Brixton et godt valg. Her er ofte koncerter med verdensstjerner i O2 Academy Brixton, men også det øvrige natte- og restaurantliv, er værd at rejse efter. Generelt er det sydlige London dog præget af en række næsten landsby-agtige kvarterer med en tilbagelænet atmosfære. Det er for eksempel i den sydlige del af London-regionen i Wimbledon, at du hvert år kan følge et af verdens vigtigste tennismesterskaber.

Den samme afslappede atmosfære kan du også nyde på en rejse til den nordlige del af London-regionen i Hampstead med de hyggelige pubber og i Camden Town, som er kendt for sine markeder og små koncertsteder. I den tilstødende bydel King's Cross ligger den store togstation, hvorfra der er forbindelser videre til det meste af England.

Transport i London-regionen

Den veludbyggede undergrundsbane i London, "the Tube", betyder, at du nemt at komme omkring til det meste af London-regionen. Derudover er der masser af busser og tog over jorden, så du kan sagtens nå langt omkring til flere dele af regionen i løbet af én rejse.

Selvom undergrundsbanen er meget effektiv og nem at bruge, kan det anbefales at tage bussen nogle gange. Under jorden ser du ikke lige så meget undervejs, og det er nemt at miste fornemmelsen af byens geografi.

London betjenes af seks større lufthavne London City Airport, Gatwick Airport, Heathrow Airport, London Luton Airport, London Stansted Airport og London Southend Airport. I søgemaskinen her på Solfaktor kan du nemt søge efter billige flybilletter til dem alle.

Bruger du søgemaskinen her på Solfaktor til at booke både fly og hotel som en samlet pakkerejse til London-regionen, er du dækket af rejsegaranti. Og du får nettets bedste pris!

Rejser til England

Læs mere om England og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til England her

Rejsemål i London-regionen

 • Gæstebedømmelser 9,3
  London
  463 hoteller
  Det er umuligt at kede sig på en storbyferie i London. Lad os bare hurtigt nævne: Big Ben, Hyde Park, Soho, Covent Garden, Notting Hill, Buckingham Palace og Madame Tussauds er bare nogle af de utallige ting du kan opleve på en rejse til den ... engelske hovedstad. Og glem ikke alle fantastiske restauranter fra hele verden. Læs mere

Populære hoteller i London-regionen

England, London-regionen, London
8,9
Meget godt
2265 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
England, London-regionen, London
9,1
Fabelagtigt
480 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 6 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
England, London-regionen, London
8,9
Meget godt
631 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 1 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i London-regionen?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 29 anmeldelser