One Aldwych

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,6
Fabelagtigt
774 anmeldelser

One Aldwych Hotel er et perfekt valg for dig, der sætter pris på et komfortabelt hotel i sofistikeret og smagfuldt design, spiseoplevelser af høj gastronomisk kvalitet og eksklusive faciliteter såsom SPA og indendørs pool. Læg dertil, at One Aldwich Hotel er placeret i det centrale London tæt på mange af byens seværdigheder samt i gåafstand fra et væld af spisesteder og populære shoppingområder.

Dette femstjernede hotel ligger i the Theatre District, og du er altså midt i det centrale London med gåafstand til mange af byens seværdigheder såsom Big Ben og Buckingham Palace, samt med shoppingområder og et væld af spisesteder, cafeer og barer i umiddelbar nærhed af hotellet. Desuden er du bare ti minutters gang fra Charing Cross Station, hvorfra du har gode forbindelse med offentlig transport til resten af London.

Indendørs pool, SPA og egen kunstsamling

One Aldwych Hotel har 105 værelser, restaurant og bar og er indrettet i et elegant og stilfuldt design med komfortable kingsize senge, kvalitetssengetøj og naturlige produkter på badeværelserne. Efter en lang dag i Londons gader, når du er mæt af sightseeing og træt i benene, kan du lade dig forkæle i hotellets SPA eller slappe af i den indendørs pool, der er fri for hårde kemikalier og endda udstyret med et undervands lydsystem, der giver en afslappende stemning. Du kan også gå på oplevelse i hotellets egen kunstsamling, der huser over 400 værker.

Spiseoplevelser udover det sædvanlige

Hotellets restaurant Indigo laver mad af høj kvalitet med fokus på lokale britiske råvarer i sæson - og så er restaurantens menuer faktisk udelukkende glutenfri og uden mælkeprodukter. Spiser du middag her, er der altså tale om et måltid til den sundere side, dog uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med hverken smag, kvalitet eller ambitionsniveau. Og med sådan en middag må det være på sin plads, at du også prøver hotellets overdådige og ekstravagante Afternoon Tea, der er inspireret af Roald Dahls populære klassiker, Charlie og Chokoladefabrikken. En spiseoplevelse udover det sædvanlige, der byder på fiinurlige, innovative og velsmagende salte og søde snacks og retter, der bringer dit indre legebarn frem og er en fornøjelse at sætte tænderne i!

Derfor skal du vælge One Aldwych Hotel

 • Beliggenheden i det centrale London ...tæt på shopping, seværdigheder og spisesteder
 • Stilfuld indretning i sofistikeret design
 • Hotellets indendørs pool samt SPA
 • Anderledes og velsmagende spiseoplevelser i hotellets restaurant og bar

Godt at vide om One Aldwych Hotel

Hotellets har døgnåben reception. Her er bar og restaurant (også åbent for offentligheden, så book eventuelt bord. Hotellets restaurant Indigo serverer udelukkende mad fri for gluten og mælkeprodukter). Hotellet har indendørs swimmingpool (poolen er i visse tidsrum kun tilgængelig for voksne over 16 år, forhør dig i receptionen), sauna og SPA samt motionsrum. Lufthavnstransfer mod betaling. Hotellet har egen parkering mod betaling.

Derfor skal du vælge One Aldwych

 • Nærmeste lufthavn: 1 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Kort og afstande

 • Nærmeste offentlige transport: Metrostationerne Temple og Convent Garden - begge cirka 700 meter. Charing Cross Station - ca. 850 meter
 • The British Museum - ca 1 km
 • Big Ben - ca 1,5 km
 • St. Pauls Cathedral - ca 1,5 km
 • Buckingham Palace - ca 2 km
 • Westminster Abbey - ca 2 km
 • Tower of London og Tower Bridge - ca 3,5 km

Der er 105 værelser på hotellet. Faciliteter inkluderer A/C, safetyboks, WiFi, satellit-TV, iPod docking station samt badeværelse med brus/badekar. Badeværelserne er desuden udstyret med naturlige produkter fra Plan Tation. Mulighed for ekstra seng/barneseng på værelserne kaldet Deluxe samt i suiter (på forespørgsel og afhængig af tilgængelighed. Eventuelt mod betaling, dette afhænger af gæstens alder).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på One Aldwych. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Motionsrum
 • Hotelbar
 • Indendørs pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

One Aldwych
WC2B 4BZ London

Koordinater

Latitude: 51.5115
Longitude: -0.1193

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Rejsemål London-regionen

Andre hoteller London

Vis flere