Whistler Hotel

Officiel kategori

Solfaktors kategori

601 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Der er 31 værelser på hotellet i forskellige størrelser og kategorier. En del værelser ligger ud mod stationen. Ønsker du et mere roligt værelse, kan du i bemærkningsfeltet 'Ønsker til dit ophold' forespørge på et værelsebede som ligger vendt ind mod gården. Vær opmærksom på at dette er et ønske, og kan derfor ikke garanteres. I dobbeltværelserne er der enten en queensize seng eller to enkeltsenge, og familieværelserne har en såkaldt 'connecting door'.  Værelserne er komfortable, men ikke så store, og et dobbeltværelse er på ca. 15 m².

Faciliteter;

 • Aircondition
 • Sattelit-TV
 • Wi-Fi
 • Safetybox
 • Badeværelse med brus/badekar
 • Hårtørrer, toiletartikler, badekåbe og tøfler
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Whistler Hotel. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

36 Rue De SainT-Quentin
75010 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8794
Longitude: 2.3560

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Paris

Vis flere