Hotel Château de la Tour

Officiel kategori

Solfaktors kategori

509 anmeldelser
9,1 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Hotel Château de la Tour er et elegant boutiquehotel, hvor alle de 34 værelser er indrettet á la ”décorées individuellement”, altså individuelt indrettede, hvilket kendetegner boutiquestilen. Hvordan skal jeg forklare det? Jo, det minder lidt om et engelsk gods med levende lys, historiske værelser med varme og mørke farver på væggene, store senge og vinduer samt et maleri eller to i en udvalgt guldramme.

Trappen op til 1. sal er lavet kunstfærdigt i støbejern, og stemningen er som en rejse tilbage i tiden, og jeg glemmer helt, at jeg kun er 3 km fra den trendy og prominente strandpromenade, La Croissette. 

Men her i baghaven af Cannes hersker der på én gang en hyggelig stemning kombineret med fred og ro, og der bliver kræset om hver gæst. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor der er mange gengangere her hos Mr. Riccobono – og selvom man fortsat er ”des” på navnefronten hernede sydpå, så valfarter de glade og tilbagevendende gæster år efter år.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Château de la Tour. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

10, Avenue Font De Veyre
06150 Cannes

Koordinater

Latitude: 43.5516
Longitude: 6.9888

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere