Rejser til Juan-les-pins

Juan-les-pins er en hyggelig lille by på den franske riviera. Her er rigeligt med cocktailbarer og natklubber til en sjov aften i byen, et væld af gode restauranter, en hyggelig gammel bydel og en fin lille lysbådehavn. Glæd dig også til at nyde det afslappende strandliv.

Fra centrum af Juan-les -pins og næsten helt over til Golf-Juan mod vest er der offentlig strand med fint sand, hvor du kan nyde det auzblå Middelhav. Dertil kommer de talrige, mindre strande, hvis du bevæger dig i modsat retning længere ud mod spidsen af halvøen Cap d'Antibes. Især her er det godt at snorkle.

Juan-les-pins er vokset sammen med Antibes, der ligger på modsatte side af den lille halvø. Selvom de har bevaret hvert deres særpræg, omtales de to byer derfor ofte under ét som Antibes - Juan les Pins. Samlet set finder du her alt, du kan ønske dig på en ferie ved Middelhavet.

Juan-les-pins var traditionelt været kendt som et af riveraens mondæne feriesteder, og du kan stadig se talrige prangende villaer i bakkerne. Der er da også en del trendy boutiques og eksklusive mærkevarebutikker her. Men shoopingmulighederne er dog ganske alsidige, så du kan både dække de daglige behov i supermarkeder og eventuelt finde et unikt souvenir. Der afholdes også ofte spændende markeder med alt fra lokale fødevarer til kunsthåndværk.

Udflugter

På et rejsemål med mere end 300 solskinsdage årligt er det naturligvis fristende blot at bruge det meste af ferien på at dase i vandkanten. Der er dog også meget andet  du kan tage dig til på en rejse til Juan-les-pins. Byen har således også en god beliggenhed, hvis du vil besøge nogle af rivieraens mest kendte, større byer som Nice og Cannes. Det kan desuden varmt anbefales at tage på nogle ture ind i baglandet til de charmerende småbyer som Mougins og St. Paul de Vence.

Fra lufthavnen i Nice er der kun ca. 20 km til Juan-les-pins. Da det er en af Frankrigs vigtigste lufthavne, har du derfor gode muligheder for at finde en billig rejse til Juan-les-pins med fly her hos Solfaktor.

Rejser til Frankrig

Læs mere om Frankrig og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Frankrig her

Hoteller i Juan-les-Pins

Populære hoteller i Juan-les-Pins

Frankrig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Frankrig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Juan-les-Pins
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Internetadgang/Wi-Fi