Hotel Ellington Nice Centre

Officiel kategori

Solfaktors kategori

1103 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Alle hotellets 110 værelser råder over aircondition, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er endividere mulighed for at lave kaffe og te. Benyttelse af wi-fi internetforbindelse betales på stedet. Her findes bl.a.:

Classic-værelserne findes i to forskellige indretningsstile. Mediterranée med senge i støbet jern og varme farver fra middelhavet og saharién med møbler i lyse træfarver og stoffer i chokolade-, karamel- og lysbrune farver.

Deluxe-værelserne er indrettet med designermøbler i wenge-træ og gardiner i røde og sorte farver.

Executive-værelserne er indrettet i Luis XVI-stil med silke- eller velourstoffer. Endvidere får gæsterne badekåbe og hjemmesko samt wi-fi internetforbindelse med i prisen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Ellington Nice Centre. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

25 Boulevard Dubouchage
06000 Nice

Koordinater

Latitude: 43.7014
Longitude: 7.2711

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere