Afbudsrejser og restpladser til Grækenland

Grækenland er et af Middelhavets mest alsidige rejsemål. Her er utallige skønne feriedestinationer ved det turkisblå hav, hvad enten du vælger fastlandet eller en af øerne i det græske øhav. Det inkluderer alt fra livlige feriebyer med noget for hele familien til små autentiske og romantiske perler. Tjek her den aktuelle listen over last minute afbudsrejser til Grækenland her og book din ferie i dag!

De idylliske strande er det, som mange af os især forbinder med Grækenland. Men landet byder også på høje bjergkæder, dale dækket af vinmarker, store olivenplantager i syd og frodige skove i nord. Lige så varieret er de historiske seværdigheder med alt fra middelalderkirker og borge til klassiske oldtids ruiner og templer, som du alt sammen kan udforske på din afbudsrejse.

Kort over Grækenland

Populære hoteller i Grækenland

Grækenland, Rhodos, Lindos
  • Nærmeste lufthavn: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Stalos
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Faliraki
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du last minute rejser til Grækenland

Grækenland er en af de mest populære destinationer blandt Solfaktors gæster. Med sit solsikre klima og utallige skønne badestrande har landets da også det, som mange af os sætter øverst på ønskelisten for ferien. Udover at slikke sol og bade i det krystalklare hav, kan du dog også glæde dig til lækre smagsoplevelser og spændende sightseeing. Næsten uanset hvilken græsk destination du vælger, er der spændende udflugtsmål inden for kort afstand. 

Drømmer du om en oplevelsesrig ferie under syden sol, er Grækenland altså et rigtigt godt bud. Ikke mindst fordi du takket være det store udvalg af destinationer jævnligt kan få billige last minute afbudsrejser til Grækenland. Dem kan du nemt finde i søgemaskinen her på Solfaktor.

Du kan frit vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. På få sekunder får du en oversigt over de billigste flybilletter og kan kombinerer dem med et af hotellerne i Grækenland, som tilbyder restpladser. Bestiller du en pakkerejse til en af Grækenlands solrige feriedestinationer hos Solfaktor, er den sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

De mest populære last minute rejsemål i Grækenland

Der er mange græske rejsemål at vælge mellem – hvad enten du vil besøge fastlandet eller rejse ud til en af øerne i det græske øhav. Du kan bruge ferien på at udforske antikke templer, fordybe dig i det lokale køkken på hyggelige tavernaer eller bare slappe af på stranden.

På fastlandet er især halvøen Peloponnes populær blandt ferierejsende. Her får du en god kombination af seværdigheder og strande. På de store græske øer som Rhodos og Kreta er der også masser at tage sig til for hele familien. På småøer som Symi, Karpathos eller Thassos kan du nyde fredelige omgivelser, der indbyder til ren afslapning uden ret meget på programmet.

De fleste græske rejsemål tiltrækker naturligvis flere typer feriegæster. Santorini er for eksempel populær blandt familier, som her kan nyde kvalitetstid sammen på de mange smukke strande. Men øen er også kendt som en af Grækenlands mest romantiske destinationer for par.

Rejser til Grækenland

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og destinationer i Grækenland her på Solfaktor.

>> Find billige rejser til Grækenland her
>> Læs også om vores billige rejser til Tyrkiet