Rejser til Bali på Kreta

De fleste af os forbinder nok navnet Bali med den populære indonesiske ferieø, men i dette tilfælde behøver du ikke rejse nær så langt. Feriebyen Bali ligger således på Kretas nordkyst omtrent midtvejs mellem Rethymnon og Heraklion. Ligesom så mange af den græske middelhavsøs andre populære feriebyer, var Bali oprindeligt blot en søvnig fiskerby, men har takket være en håndfuld indbydende strande i bugten og det flotte bjergrige bagland udviklet sig til et populært rejsemål.

Afslappende badeferie på Kreta

Trods nærheden til de to langt større, livlige nabobyer er Bali først og fremmest kendt som et rejsemål for par og familier, der søger idylliske og rolige omgivelser.  Det er da også især nede på strandene, at de fleste som rejser til Bali på Kreta, ender med at bruge en stor del af ferien. På alle strandene kan du leje solsenge og parasoller, og i højsæsonen fylder de det meste af strandene. Har du ikke nok i de lokale strande, er der normalt også mulighed for at tage på bådture til nærliggende strande eller sågar Santorini og ‘piratøen’ Gramvousa.

Der er restauranter og tavernaer i nærheden af alle strandene, omend udvalget er størst ved hovedstranden, Livadi, og omkring den lille havn. Ligeledes kan du få alle daglige fornødenheder i byens mini-markeder, og vil du på rigtig shopping er det nemt at tage bussen oppe fra hovedvejen til Rethymnon eller Heraklion. Her er der udover seværdigheder naturligvis også endnu flere gode restauranter at vælge mellem og et mere livligt natteliv. Der er nogle få diskoteker i Bali, men dette er mere et rejsemål for dig, som hellere vil slutte dagen af i en behagelig stol med en kølig øl eller drink, mens du nyder udsigten til bådene i havnen eller havet.

Kan du løsrive dig fra bugtens skønne strande, kan det anbefales at bruge Bali som udgangspunkt for udflugter. Det er som regel muligt at tage på guidede ture, men vil du udforske øen i dit eget tempo, er billeje en fordel . Lejer du en bil er det for eksempel oplagt at besøge Kretas mest kendte seværdighed, det minoiske palads i Knossos, der ligger knap en times kørsel væk.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Bali

Populære hoteller i Bali

Grækenland, Kreta, Bali
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Kreta, Bali
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Kreta, Bali
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool